Andreas Christensen satte imponerende rekord for Danmark mod Slovenien

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 8:07
andreas christensen
Andreas Christensen skrev sig ind i historiebøgerne med en imponerende rekord, da Danmark søndag aften tørnede sammen med Slovenien.
Set med danske briller var det ikke den bedste start på EM-eventyret for Danmark. Kasper Hjulmand har fået kritik for sin beslutning om at udskyde udskiftningerne til det 78. minut, hvorfor han lod trætte og energiforladte spillere blive på banen.
Selvom Danmark måtte nøjes med et 1-1-resultat og et enkelt point, er der grund til at smile en smule. Det er i hvert fald tilfældet, hvis man vælger at se på kampen med Barcelona-briller.
Andreas Christensen spillede nemlig en rigtig flot kamp, hvilket førte til en imponerende ny rekord. Den danske forsvarer formåede at afslutte kampen med en afleveringsprocent på 100%.
Barcelona-stjernen formåede at fuldføre alle sine 89 afleveringer i løbet af kampen. Det er imponerende i sig selv, men var også nok til at sætte en ny milepæl, der kan vise sig at blive svær at slå.
I søndagens kamp var han tilbage i forsvaret, hvilket er den position, han har spillet mest i sin karriere. I denne sæson har Xavi dog foretrukket at bruge ham på den defensive midtbane. Om det også bliver tilfældet under Hansi Flick i næste sæson, er svært at spå om.
Han viste også, at han igen var i god form, efter at have været plaget af en skade i akillessenen i en periode. Denne skade har medført, at han både i Barcelona og på landsholdet har været brugt i en sparsom rolle.
Forud for kampen mod Slovenien forklarede han selv, at han var klar til at spille alle 90 minutter. Dermed er han heller ikke selv i tvivl om, at han endelig er blevet helt fri for det problem, der har hæmmet ham på det seneste.

89 - Andreas Christensen completed all 89 of his passes against Slovenia, a record for most successful passes while maintaining a 100% accuracy on record in a match at the European Championship (since 1980). Ping.

Image
874
Reply