Lewandowski kan få ophævet kontrakt, hvis 'vigtige betingelser' ikke opfyldes

Nyheder
torsdag, 12 september 2024 kl. 18:35
robert lewandowski 1
Hvis en række betingelser ikke bliver opfyldt, kan det ende med at koste Robert Lewandowski hans kontrakt.
Robert Lewandowskis kontrakt med Barcelona indeholder en række specifikke vilkår, der kan påvirke hans fremtid i klubben, ifølge SPORT.
Lewandowski, der kom til Barca fra Bayern München i sommeren 2022, underskrev en fireårig aftale. Hans ankomst fulgte efter lange forhandlinger med Bayern og en aftale, der passede til den polske angriber.
Selvom Lewandowski var 34 år, var han stadig i fremragende form, hvilket retfærdiggjorde klubbens beslutning om at tilbyde ham en langvarig kontrakt.
Nu er han gået ind i det tredje år af sin kontrakt, og her er der visse betingelser, der skal opfyldes. Formår han ikke at gøre dette, kan han ikke fortsætte i det fjerde og sidste år af sin kontrakt.
I det første år var hans løn på 150 millioner kroner brutto, hvilket steg til 195 millioner kroner i andet år og kommer til at lyde på 240 millioner kroner i den aktuelle sæson.
Fra 1. juli 2025 vil hans løn dog falde tilbage til 195 millioner kroner, hvis han beslutter sig for at fortsætte i den catalanske klub.
Den afgørende del af hans kontrakt er en klausul, der giver Barcelona mulighed for at opsige aftalen. Denne klausul siger, at Lewandowski skal spille mindst 55 procent af kampene i denne sæson for at få det sidste år af sin kontrakt med.
Dog tæller kun de kampe, hvor han enten starter eller spiller mindst 45 minutter.
I betragtning af Lewandowskis status som nøglespiller under Hansi Flick ser det ud til, at han kommer til at opfylde dette krav. Indtil videre har han været en fast starter, og Flick har kun hvilet ham kortvarigt i denne sæson.
Som tingene står nu, er Lewandowski på rette vej til at opfylde betingelserne i sin kontrakt, hvilket vil give ham mulighed for at fuldføre det sidste år af sin aftale. Den polske angriber håber naturligvis selv på at kunne spille det sidste år af sin kontrakt.