Dårlige nyheder: Gavis fulde tilbagevenden udskudt

Nyheder
onsdag, 11 september 2024 kl. 11:22
gavi lamine yamal
Gavi har været væk fra banen i tæt på et år, men nu er der dårlige nyheder om den unge midtbanespiller.
Det er næsten 300 dage siden Barcelona mistede Gavi, der pådrog sig en alvorlig korsbåndsskade, da han spillede for det spanske landshold.
Den 20-årige midtbanestjernes fravær har været hårdt for holdet de sidste ti måneder, og Blaugrana venter ivrigt på hans tilbagevenden.
Som tidligere rapporteret, har Gavi genoptaget træningen på banen og arbejder hårdt på at gøre sig tilgængelig for Hansi Flick så hurtigt som muligt.
Ifølge SPORT er der dog dårlige nyheder på denne front. Der er nemlig ingen forventninger om, at La Masia-fænomenet vil være 100% klar før omkring jul i år.
Gavi siges at være i den sidste fase af sin genoptræning efter 296 dages rehabilitering. Selvom den sidste mængde tid har været præget af fremgang, er der stadig lang tid til, at han er 100% klar til at spille som før.
Den unge superstjerne gør gradvise fremskridt, og alt ser meget lovende ud indtil videre. Han er blevet set sprinte fremad og sidelæns, og nogle dage har han også trænet med stor intensitet. Til trods for dette er han ikke helt klar før til jul i år.
Trods dette udviser Gavi og Barcelona tålmodighed og forsøger ikke at fremskynde hans tilbagevenden før de fastsatte deadlines.
Både klubbens lægestab og spilleren selv prioriterer at vende tilbage til 100% for at undgå tilbagefald, og derfor vil der ikke blive taget nogen chancer.
Forventningen er, at han gradvist vil komme tilbage i løbet af oktober. Det kommer dog til at ske helt stille og roligt, da skaden har holdt ham væk fra banen i mange måneder, og det vil kræve stor forsigtighed at indfase ham i spillet igen.
Rapporten tilføjer, at Gavis agent, Ivan de la Peña, har været en af de vigtigste personer i hele denne proces. Hans erfaring med korsbåndsskader har været afgørende for at løfte Gavis humør i de første måneder.