'Virkelig udfordrende: Ekspert hævder, at Mbappe prøver at efterligne Barca-legende

Nyheder
tirsdag, 10 september 2024 kl. 17:48
kylian mbappe
Ifølge en ekspert forsøger Kylian Mbappe at efterligne en Barcelona-legende med sit spil på banen.
Den tidligere franske fodboldspiller Kevin Diaz har for nylig udtrykt bekymring over Kylian Mbappes udviklende spillestil.
Han bemærkede, at den franske superstjerne tilsyneladende adopterer nogle af de mere komplekse teknikker, der ofte er forbundet med Barcelona-legenden Neymar.
Ifølge Diaz kan Mbappes forsøg på at efterligne Neymars flamboyante tilgang koste på effektiviteten, hvis det ikke udføres med selvtillid.
"Når han har bolden, prøver han nogle virkelig udfordrende træk. Siden han spillede med Neymar, ser det ud til, at han har forsøgt at kopiere ham med komplekse teknikker," sagde han til RMC Sport.
"Kylian Mbappe har selvfølgelig store tekniske færdigheder, men når man ikke føler sig sikker, er det som Thierry Henry siger: hold dig til det, du kender, og gør det godt."
På sit bedste er Mbappe en direkte og effektiv spiller, der bruger sin hastighed til at udstrække forsvar og sin afslutningsevne til at straffe modstandere.
Neymar derimod er en mere kreativ kraft, der ofte spiller længere tilbage og orkestrerer angreb med både dribling og vision.
Neymar og Mbappe kom begge til PSG i sommeren 2017. Neymar blev hentet i Barcelona til intet mindre end 222 millioner euro, hvilket svarer til over 1,6 milliarder kroner. Dette var nok til at gøre ham til verdens dyreste spiller.
Mbappe blev hentet i AS Monaco få dage efter Neymars ankomst. De franske giganter købte senere Mbappe permanent for 180 millioner euro, hvilket svarer til over 1,3 milliarder kroner.
Ifølge Diaz er det dog ikke en god idé for Mbappe at lade sig inspirere af Neymar i denne grad, da han ikke er den samme type spiller. I stedet mener han, at han bør holde sig til, hvad han er god til.