Joan Laporta anklages for at 'bedrage' Barcelona-fans

Nyheder
onsdag, 11 september 2024 kl. 10:21
joan laporta stadion
FC Barcelona-præsident Joan Laporta er blevet anklaget for at 'bedrage' den catalanske storklubs fans.
Victor Font har opfordret Barcelona-præsident Joan Laporta til at fremskynde valget fra 2026 til næste sommer i en meget kritisk tale om klubbens nuværende situation.
Den tidligere præsidentkandidat har gjort det helt klart, hvor utilfreds han er med situationen i klubben, og han ønsker en hurtig forandring.
"Vi har været ved magten i omkring tre fjerdedele af denne periode, og det bliver værre hver dag. Vi har færre planer og færre gode folk, færre professionelle," sagde han ifølge Barca Blaugranes.
"Det er nøglen til at skabe projekter. Vi udnytter ikke alt det potentiale, som en klub som Barca har. Hvis vi gør tingene rigtigt, kan vi udnytte potentialet. Vi beder præsidenten om at udskrive valg til sommeren 2025."
Font beskyldte også Laporta for at bedrage fansene om Nico Williams. Den spanske klub jagtede Athletic Club-stjernen denne sommer, og Laporta sagde offentligt, at de havde råd til at hente ham. Alligevel endte han med at blive i den baskiske klub.
"Vi startede med at sige, at vi vil have ham, og endte med at sige, at vi ikke taler om spillere fra andre klubber," tilføjede han.
"Jeg vidste, de snød os. Folk tror på klubbens historie, men efter at have lovet noget flere gange og ikke opfyldt det, vil det ende som historien om hyrden og fårene."
"Der er ingen plan. Spillere bliver registreret via undtagelser fra reglerne. Ville (Dani, red.) Olmo og Inigo (Martinez, red.) blive registreret uden (Ronald, red.) Araujo og (Andreas, red.) Christensen-skader?"
Disse udtalelser fra Font kommer efter endnu et kaotisk transfervindue for Barcelona. Klubben hentede Dani Olmo i RB Leipzig, men han måtte vente med sin debut, da Barca ikke kunne registrere ham.
Hidtil har de kun været i stand til at registrere ham indtil årets udgang, efter at Christensen blev udelukket i fire måneder med en skade.