Hansi Flick modsatte sig salg af disse 3 spillere

Nyheder
tirsdag, 10 september 2024 kl. 16:47
hansi flick vallecano
Hansi Flick var ikke klar til at sælge alle spillere denne sommer. Derimod nedlagde han veto mod salget af tre spillere.
Ifølge journalisten Luis Rojo, der skriver for Marca, nægtede Barcelona-træner Hansi Flick at sælge tre spillere denne sommer.
Konkret gjorde han det klart for ledelsen, at han ikke ville lade Eric Garcia, Inigo Martinez og Ansu Fati forlade klubben i sommerens transfervindue. Denne beslutning blev truffet på trods af flere bud og interesse fra andre klubber.
Sommerens transfervindue medførte store ændringer i Barcelonas trup, da holdet tilpassede planerne efter omstændighederne. Det endelige resultat blev dog meget anderledes end planlagt.
Der var to primære fkatorer, der påvirkede disse ændringer. For det første spillede Barcelonas økonomiske restriktioner en stor rolle i denne forbindelse.
Både Deco og Flick havde udarbejdet en liste over spillere, de ønskede at hente, men manglen på midler betød, at de måtte opgive en række af disse indkøb denne sommer.
Dette tvang klubben til at overveje deres strategi på ny, hvor de i stedet valgte at fokusere på at bevare truppen snarere end at sikre forstærkninger.
Den anden væsentlige faktor var skader hos flere spillere. Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Andreas Christensen, Gavi og Ansu Fati led alle skader, hvilket påvirkede klubbens beslutninger vedrørende salg.
På grund af disse skader var Flick fast besluttet på at beholde visse spillere, da de var nødvendige for at dække de tomrum, der var blevet efterladt i truppen.
En af spillerne, der næsten blev solgt, var Garcia. Girona, hvor han tilbragte sidste sæson på et lejeophold, var ivrige efter at få ham tilbage.
Men Araujos skade og Garcias evne til at spille på den defensive midtbane gjorde, at Flick ikke ville lade ham gå. Porto viste også interesse, men Flick afviste interessen på grund af klubbens manglende evne til at finde en erstatning.
Samtidig befandt Martinez sig i en lignende situation. Tidligt på sommeren var der en stor chance for, at han ville forlade klubben, da han ikke oprindeligt var registreret til sæsonen.
Men Araujos skade og Martinez' imponerende præstationer på træningsbanen overbeviste Flick og Deco om at beholde ham, på trods af et bud på 5 millioner euro fra en saudiarabisk klub.
Endelig var Ansu forventet at være et af de store salg. Flere klubber, herunder Benfica, Porto og en række Premier League-hold, udviste interesse i at hente ham.
Men Flick besluttede at nedlægge veto mod at lade ham gå, da der ikke blev hentet en erstatning. Den tyske træner har stadig tillid til Ansus potentiale til at bidrage til holdet.