Flicks metoder virker: Lamine Yamal i vild forandring

Nyheder
mandag, 09 september 2024 kl. 15:39
lamine yamal valencia
Lamine Yamal har taget rigtig godt imod Hansi Flicks metoder, hvilket har gjort, at han har opnået en vild forvandling.
Ifølge en nylig rapport fra Santi Gimenez, der skriver for AS, har Barcelona-stjernen Lamine Yamal gennemgået en bemærkelsesværdig transformation under Hansi Flick.
Siden Flick overtog styringen i den catalanske klub, har Yamal øget sin muskelmasse med 8 k. Det forbedrer hans styrke og fysiske tilstedeværelse på banen, hvilket gør ham til en endnu farligere spiller.
I en alder af blot 17 år trækker Yamal allerede overskrifter. Han er nomineret til Ballon d'Or, fører i Kopa Award-konkurrencen og er en nøglespiller for både FC Barcelona og det spanske landshold.
Hans imponerende præstation ved EM understreger hans store talent. I weekenden prydede han endda forsiden af magasinet France Football, hvilket fremhæver hans voksende betydning i fodboldverdenen.
Yamals fremskridt på blot et år er nærmest chokerende - selv for dem, der har fulgt ham tæt på La Masia. Fysisk set ligner han ikke den unge spiller, der først fik opmærksomhed under sin præsentation ved Joan Gamper Trophy sidste år.
Hans forbedrede fysik, der er opnået gennem et dedikeret fitnessprogram, har været afgørende for hans udvikling.
Fra starten har Yamal vist et ekstraordinært niveau af fodboldkvalitet og spilintelligens, som ikke svarer til hans alder. Hans evne til at læse spillet og træffe velovervejede beslutninger har gjort ham til en afgørende spiller på banen.
Siden Barcelonas 4-2-nederlag til Girona den 4. maj, hvor han leverede et oplæg, har Yamal været en del af en imponerende stime med 15 sejre og en uafgjort kamp. Dette omfatter desuden også hans kampe for Spaniens landshold.
I de seneste måneder har Yamal lavet 10 oplæg og tre mål, hvilket er næsten et målbidrag per kamp. Hans voksende indflydelse på holdet og hans stigende vigtighed er klare indikatorer på hans voksende status og potentiale.