Ilkay Gündogan har ingen interesse i skifte til Qatar

Nyheder
onsdag, 24 juli 2024 kl. 20:23
ilkay gundogan 1
Ilkay Gündogan har været rygtet væk fra FC Barcelona denne sommer, men han har ingen interesse i et skifte til Qatar.
Da Pedri, Frenkie de Jong og Gavi er ude med skader, står Barcelona-træner Hansi Flick overfor en kompliceret sæsonopstart. Faktisk er Ilkay Gündogan den eneste midtbanespiller fra førsteholdet, der er klar til turen til USA.
De seneste dage har der dog været betydelig tvivl om den tyske stjernes fremtid i klubben, på trods af hans vigtighed for holdet sidste sæson. Midtbanespilleren overvejede angiveligt et tilbud fra Al-Sadd i Qatar, som naturligvis ville inkludere en markant lønforhøjelse.
I en nylig opdatering fra SPORT lyder det, at Gündogan ikke tænker på at forlade Barcelona denne sommer. Han er uvidende om støjen omkring sin fremtid og er dedikeret til den catalanske klub, hvor han fortsat har et år tilbage af sin kontrakt.
Den tyske midtbanespillers plan er den samme som dagen, han skrev under: at fuldføre sin kontrakt i Catalonien og nyde at spille i sin drømmeklub. Hvis noget, så styrker Flicks ankomst som træner kun veteranens ønsker om at blive, da de tidligere har arbejdet sammen.
Gündogan er i øjeblikket på ferie efter at have ført sit landshold til en respektabel kvartfinale ved EM. Tyskland var et af de bedste hold i turneringen, og deres rejse mod finalen blev kun stoppet af et inspireret spansk hold, der endte med at vinde det hele.
Den tidligere Manchester City-stjerne vender tilbage til Barcelona i slutningen af ​​ugen for at deltage i træningen lige før holdets afrejse til USA. Det er unødvendigt at sige, at han vil være en central figur gennem hele turen, der begynder i slutningen af ​​måneden.
Alligevel har der været rygter om et salg, da han blev hentet på en fri transfer. Hvis Gündogan skulle blive solgt denne sommer, ville det derfor være 100 procent profit for Barcelona. Nu ser det dog ud til, at det ikke bliver en realitet.