"Tættere på at blive hver dag": Barcelona-talent vinder kampen om at overbevise Hansi Flick

Nyheder
onsdag, 24 juli 2024 kl. 12:10
hansi flick
Han har et klart mål om at overbevise Hansi Flick, så han kan blive i FC Barcelona - og det ser ud til, at han vinder den kamp.
Flere spillere kan være på vej væk fra FC Barcelona denne sommer. Den catalanske klub arbejder på at hente en række nye spillere, men inden det kan realiseres, er de nødt til at sælge ud.
Det har ført til tvivl om en række unge spillere, som potentielt kan blive solgt eller udlejet. På den måde kan de skabe plads i lønbudgettet til de spillere, som de håber at kunne bringe til Camp Nou.
En af de spillere, der igen har været i centrum denne sommer, er Ansu Fati. Han er vendt tilbage fra et skuffende lejeophold i Brighton, og har påbegyndt træningen under Hansi Flick i Barcelona.
Modstridende rapporter om planerne for Fati har spredt sig i medierne de seneste uger. Flere spanske medier har skrevet, at de er sikre på, at Deco og co. blot venter på et passende bud på den spanske landsholdsspiller.
Hvis man skal tro en af de seneste opdateringer, ser det dog ud til, at Fati gør alt for at ændre holdningen bag kulisserne på Camp Nou. Han siges at være meget ivrig efter at blive i den spanske klub, og derfor arbejder han hårdt for at gøre det muligt.
På El Chiringuito TV's Twitch-kanal bekræftede journalist Jota Jordi den fortsatte 'begejstring' fra Flick og resten af Barcelonas trænerstab, der ser positivt på Fatis præstationer i sæsonopstarten.
"I Barca er de begejstrede for Ansu Fati i den igangværende sæsonopstart. For hver dag der går, er han tættere på at blive," sagde han.
Der er dog intet, der er sikkert endnu, hvorfor et salg af Fati ikke kan udelukkes. Det er før set, at Barcelona har solgt eller udlejet spillere på de sidste dage af et transfervindue.