Fire La Masia-spillere har fået Barcelona til at ændre transferstrategi

Nyheder
mandag, 22 juli 2024 kl. 17:14
marc casado
Fire unge talenter fra La Masia har de seneste uger fået FC Barcelona til at ændre deres strategi for dette transfervindue.
Fire lovende talenter fra La Masia har spillet en rolle i en ændring af FC Barcelonas strategi for de sidste uger af transfervinduet.
Det betyder naturligvis ikke, at der ikke vil blive foretaget indkøb. Derimod betyder det, at Hansi Flick og co. har besluttet at prioritere anderledes, end det var oprindeligt planlagt.
Det er almindelig kendt, at Barcelonas prioritet med henblik på næste sæson er at hente en eller to nye forstærkninger til offensiven. Dette er dog en stor ændring, da Barcelona ved indgangen til sommeren gjorde det klart, at deres primære fokus var at hente en dybtliggende midtbanespiller.
Så hvad har ændret sig? Ifølge en rapport fra SPORT er der mange grunde. For det første ser Flick det ikke som en nødvendighed at tilføje en traditionel 'pivot' til en position, som han har til hensigt at fylde med to spillere.
Derudover vil de penge, der er tilbage fra købet af Nico Williams, være få. Den nuværende intention er at bruge disse midler på at hente Dani Olmo. Hertil har præstationerne fra en række unge spillere under sæsonopstarten også haft betydning for denne beslutning.
"Det gode indtryk, som Hansi Flick får fra de unge spillere fra ungdomsholdet - Marc Bernal, Marc Casadó, Noah Darvich, Guille Fernández - har fået Barca til at ændre sin plan i jagten efter en midtbanespiller med høj involvering i opgaverne med defensiv dækning," skriver SPORT.
Det er endnu ikke helt udelukket, at Barcelona kan ende med at hente ny midtbanespiller denne sommer, men på det nuværende tidspunkt bliver det ikke længere betragtet som en nødvendighed. I stedet vil de bruge deres penge på at sikre, at både Nico og Olmo hentes til klubben.