Ronald Araujo deler opdatering efter skade - men nævner ikke Barcelona

Nyheder
onsdag, 24 juli 2024 kl. 14:12
ronald araujo 4
Ronald Araujo har delt en opdatering efter sin skade, men har ikke nævnt FC Barcelona med ét eneste ord.
Den uruguayanske midterforsvarer gennemgik for nylig en vellykket operation, da han pådrog sig en baglårsskade. Efter operationen udtrykte han sin beklagelse over ikke at kunne hjælpe Uruguay til slutningen af den seneste udgave af Copa America.
Dog nævnte han ikke et eneste ord om sin klub, FC Barcelona, i det følelsesladede opslag. Det har naturligvis været med til at puste liv i nye rygter om, at hans relation til den catalanske storklub er nedadgående.
"Jeg er uruguayaner, og siden jeg var barn, har min drøm og min families drøm altid været at vinde med La Celeste," skrev han.
Med dette opslag fremhævede han sin forbindelse til sit landshold og understregede samtidig hans loyalitet og passion for at repræsentere Uruguays landshold.
"Hej, mit land. Jeg lod nogle dage gå for at tage det hele ind... Det var et hårdt slag ikke at nå vores mål om at vinde Copa America. Desuden forhindrede en ny skade mig desværre i at fortsætte med at hjælpe på banen," skrev han.
"Jeg vil gerne takke mine kolleger, alle medarbejderne og de mennesker, der har vist deres kærlighed mange steder. Jeg har total beundring for støtten i hver by og på hvert stadion."
"Vær sikker på, at jeg vil prøve igen, for det er den jeg er. Så længe jeg spiller fodbold, vil jeg give alt for at vinde og hjælpe landsholdet med at vinde titler."
I en sport som fodbold overvejer spillerne naturligvis nøje hver udtalelse og hver besked, de deler på sociale medier.
I dette tilfælde rettede Araujo sin besked udelukkende mod fans af det uruguayanske landshold. Dette valg understregede hans engagement i La Celeste, men på nuværende tidspunkt er det i højere grad Barcelona, der mærker konsekvenserne af hans fravær.
Barcelona vil bære konsekvenserne af Araujos skade, da den uruguayanske midterforsvarer ikke kan starte sæsonen med sine holdkammerater. Desuden forventes hans fravær at blive langvarigt, da de seneste meldinger har været, at han først er tilbage i december.