Hansi Flick har været 'imponeret' over udskældt Barcelona-spiller

Nyheder
onsdag, 31 juli 2024 kl. 18:41
hansi flick barca
FC Barcelona-træner Hansi Flick har givet udtryk for, at han har været 'imponeret' over den udskældte Barcelona-spiller under sæsonopstarten i den catalanske klub.
I løbet af de seneste par uger har Hansi Flick haft rig mulighed for at se nærmere på en række spillere i FC Barcelona. Det har omfattet spillere, der har været sendt ud på lejeophold, men også unge talenter fra La Masia.
En af de spillere, der har været nødt til at imponere den tyske træner, har formået at gøre netop dét. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at han kan blive i klubben. Tværtimod har der været forlydender om, at et salg eller et lejeophold fortsat er mere sandsynligt.
Det ændrer dog ikke på det faktum, at Clement Lenglet har grebet sin chance for at vise sit værd overfor Barcelona. Han har længe været på vej ud af den spanske klub, da han har været udlejet de seneste ter sæsoner.
Xavi Hernandez gjorde det meget klart, at han ikke havde tiltro til ham. Det resulterede i, at han blev sendt ud på et lejeophold i først Tottenham og derefter Aston Villa. Den catalanske klub håber at sende videre denne sommer, men det tyder på, at endnu et lejeophold er mere sandsynligt.
På det seneste er der ikke sket de store fremskridt på dette punkt. Derfor er Barcelona nødt til at acceptere, at han er en del af truppen for nu. Han har dog formået at imponere Flick under sæsonopstarten, lyder det fra Tot Costa.
Det faktum, at Ronald Araujo er ude med en skade det meste af året, kan også få betydning for Lenglet. Er den franske forsvarer heldig, kan det betyde, at han får en sidste chance for at vise sit værd i den catalanske storklub.
Kun tiden vil vise, hvorvidt Lenglet får lov til at blive på Camp Nou. Hvis et godt bud lander på Barcelonas bord, er det dog slet ikke utænkeligt, at de beslutter sig for at skille sig af med ham denne sommer.