Gavis comeback udskudt

Nyheder
mandag, 14 oktober 2024 kl. 19:22
gavi 4
På det seneste har der været en del rygter om, hvornår Gavi ville være klar til at vende retur. Nu lyder det, at hans comeback er blevet udskudt.
Efter lige akkurat at have undgået en skade for Lamine Yamal under landskampspausen, ser FC Barcelona nu frem til at vende tilbage til ligaen den 20. oktober, hvor de møder Sevilla. Det er naturligvis en kamp, hvor de håber på at kunne fortsætte deres høje niveau.
Flere medier har spekuleret i, at Gavi kunne gøre comeback til denne kamp, da midtbanespilleren allerede er vendt tilbage til træning og har gjort fremskridt.
Ifølge SPORT vil Gavi dog ikke være klar til at spille mod Sevilla. Hans comeback er blevet udsat til den 3. november, hvor Barcelona skal spille mod Espanyol. Det er naturligvis dårlige nyheder for de mange fans, der havde håbet på at se ham i aktion efter landskampspausen.
Det betyder også, at Gavi ser ud til at misse de kommende kampe mod Bayern München og Real Madrid, hvilket kan være et stort slag for Barcelona.
Selvom det ikke er udelukket, at Gavi kan spille i de næste tre kampe, er det usandsynligt, at han får nogen nævneværdig spilletid før kampen mod Espanyol i begyndelsen af november.
Dette kan vise sig at være en klog beslutning fra Barcelonas side, da klubben ikke ønsker at risikere Gavis helbred, velvidende at han har været ude i 11 måneder. Med de svære kampe forude kan det være en stor risiko at sætte Gavi på banen for tidligt - i hvert fald indtil han føler sig helt klar.
Indtil da bør Barcelona have nok kreative muligheder, da Dani Olmo og Fermin Lopez sandsynligvis vender tilbage til kampen mod Sevilla. Det betyder, at Hansi Flick kan glæde sig over, at han får de to stjerner at trække på til sin seneste kamp.
Derudover har trioen Pedri, Raphinha og Lamine Yamal været i fremragende form og forventes at opretholde deres stabilitet i de kommende udfordrende kampe.