Hansi Flick udvider sin stab med to nye medlemmer

Nyheder
lørdag, 12 oktober 2024 kl. 17:13
hansi flick osasuna
FC Barcelona-træner Hansi Flick havde en ganske lille stab med sig til klubben, men har stille og roligt udvidet den i takt med, at sæsonen er skredet frem.
FC Barcelona-træner Hansi Flick ankom med en relativt lille stab, hvor kun assistenttræner Marcus Sorg, Toni Tapalovic og Heiko Westermann fulgte med ham. Klubben havde hentet et nyt hold af fysiske trænere ind sammen med ham, men nu har Flick fundet det passende at tilføje to analytikere til holdet.
Ifølge RAC1 har Flick ansat to kampanalytikere, som han kender fra det tyske landshold, ligesom det var tilfældet med Sorg og Westermann. Den første er Dr. Stephan Nopp, der var en del af Tysklands hold af analytikere for landsholdet mellem 2011 og 2023.
Han arbejdede derfor sammen med Flick under VM-sejren i 2014 og stoppede ved udgangen af Flicks periode i december 2023. Nopp har været uden arbejde siden da.
Den anden er 26-årige Michael Hasemann, som har været en del af ungdomsopsætningen i det tyske fodboldforbund i flere år. Han har arbejdet sig op som analytiker fra U16-holdet til U19-holdet sidste sommer.
Hasemann afsluttede sin UEFA Pro Licence sidste sommer og startede som midterforsvarer for Osnabrück og senere FC Köln, hvor han nåede deres B-hold. Han har siden spillet amatørfodbold.
Hasemann krydsede sandsynligvis veje med Westermann under deres tid sammen i Tysklands ungdomsopsætning, hvor Westermann også var en del af U19-holdet, inden han blev hentet til Barcelona.
Dr. Nopp og Hasemann vil slutte sig til den nuværende videoanalytiker Francesc Marti og kampanalytiker Guillem Escriu som en del af det eksisterende analyseteam. Det er forståeligt, at Flick ønsker input fra sine egne betroede folk såvel som fra det eksisterende personale.
Flicks stab er dog stadig betydeligt mindre end for eksempel Marcelino Garcia Torals eller Unai Emerys stab hos henholdsvis Villarreal og Aston Villa.
Det kan være et tegn på, at Flick har et ønske om at holde sin stab til folk, som han virkelig stoler på. Det kan dog ikke udelukkes, at han beslutter sig for at udvide sin stab med flere folk i fremtiden.