lørdag, 12 oktober 2024 kl. 11:09
noah darvich barca
Det unge FC Barcelona-talent viste sit høje niveau i en landskamp, hvor han spillede mod en række andre spillere fra La Masia.
Noah Darvich har ganske vist endnu ikke sikret sig en fast startplads for Barca Atletic, men den unge offensive midtbanespiller fortsætter med at imponere hver gang han spiller for et af de tyske ungdomslandshold.
Den 18-årige offensive midtbanespiller har kun spillet fem gange for Barca Atletic i denne sæson, hvoraf kun en af kampene har været fra start. På de 153 minutter, han har været på banen, har det unge talent endnu ikke scoret eller lavet et oplæg.
Men efter at være blevet udtaget til Tysklands U19-landshold under den igangværende landskampspause, viste Darvich sine kvaliteter i deres seneste kamp mod Spaniens U19-landshold. Faktisk startede Darvich på banen for det tyske landshold.
Barca-talentet mødte flere af sine klubkammerater på modstanderholdet, da Spanien havde spillere som Hector Fort, Pau Prim, Andres Cuenca og Juan Hernandez på holdet, mens det tidligere Barca-talent Marc Guiu også startede på banen.
Guiu åbnede faktisk ballet for Spanien med en scoring blot fire minutter inde i kampen. Men Tyskland kæmpede sig tilbage gennem Darvich, der leverede et fremragende oplæg til Paris Brunner, der udlignede.
Efter at have erobret bolden på midtbanen, drev den 18-årige stjerne fremad og spillede en genial stikning, som Brunner sikkert omsatte til mål og gjorde det til 1-1. Kjell Watjen scorede derefter i anden halvleg og sikrede dermed en sejr til Tyskland.
Darvich kom til Barcelona sidste år, hvor han blev hentet hos SC Freiburgs ungdomsakademi, men han har haft nogle udfordringer med at tilpasse sig Blaugranas spillestil og filosofi.
Den 18-årige er dog højt værdsat af Hansi Flick og hans stab, og den unge spiller håber nu at bygge videre på sin stærke præstation på landsholdet for at kunne gøre indtryk på klubniveau med målet om at spille sig ind på førsteholdet.