Kan ske før forventet: Barcelona får dato for Ronald Araujos comeback

Nyheder
lørdag, 12 oktober 2024 kl. 16:12
ronald araujo 4
FC Barcelona har været hårdt ramt af skader i denne sæson, men de kan glæde sig over, at flere store stjerner snart er klar til at vende tilbage.
FC Barcelona håber at se meget sundere ud efter denne landskampspause, hvor Fermin Lopez, Gavi og Dani Olmo alle forventes at vende tilbage fra deres respektive skader.
De har også modtaget positivt nyt om Ronald Araujo, som blev meldt ude i fire måneder hen over sommeren efter en operation. Det har dog vist sig, at han måske vil være i stand til at vende tilbage til banen før tiden.
Den 25-årige midterforsvarer har haft det svært med skader på det seneste, og efter en muskelskade, der satte en stopper for de mange transferrygter, har Araujo endnu ikke været i aktion under træner Hansi Flick.
Han har nu været tilbage i træningslokalet i en måned, og planen er, at han kan være tilbage på banen om halvanden måned, ifølge Mundo Deportivo. Det betyder, at han vil være til rådighed for Flick betydeligt før, det oprindeligt var forventet.
Det vil ske efter landskampspausen i november, og selvom der ikke vil blive taget nogen risici med hensyn til Araujos tilbagevdenen, er målet, at han vender tilbage den 23. november mod Celta Vigo på Balaidos eller den 26. november hjemme mod Brest i Champions League.
Det bliver interessant at se, hvordan Flick integrerer ham tilbage i holdet, når Araujo er i topform. Der er helt sikkert nok kampe til at få det til at ske, da den tyske træner sandsynligvis kun vil sætte pris på at have flere spillere, så han kan rotere.
Når de store kampe nærmer sig, kan det blive svært at afløse duoen Inigo Martinez og Pau Cubarsi, som har spillet bolden godt ud fra forsvaret.
Det betyder også, at Araujo ikke kan føle sig helt sikker på at få en fast plads i startopstillingen. Det samme gør sig gældende for Andreas Christensen, der også sidder ude med en skade for tiden.