Gavi vender tilbage i november

Nyheder
tirsdag, 18 juni 2024 kl. 11:08
gavi 1
Gavi var en af Barcelonas vigtigste spillere sidste år. Derfor var det også et hårdt slag, da han pådrog sig en alvorlig knæskade.
Man kan ikke komme udenom, at Gavi har været savnet. Den kun 19-årige stjerne har været en vigtig spiller for Barcelona, hvorfor hans manglende tilstedeværelse har efterladt et stort hul i truppen.
Da han sidste år pådrog sig en alvorlig knæskade i en EM-kvalifikationskamp mod Georgien, stod det hurtigt klart, at han ville være ude i lang tid.
Hvad der dog ikke stod klart med det samme var, at han ville være ude i et helt år. Gavi er i gang med sin genoptræning, men han er langt fra klar til at vende tilbage til banen.
Ifølge det catalanske medie RAC1 må Barcelona, og dermed også den nye træner Hansi Flick, indstille sig på, at han først vender tilbage i november. Det betyder også, at han vil have været på sidelinjen i et helt år, når han endelig vender tilbage.
Heldigvis kan mediet også melde, at hans genoptræning går, som den skal. Han har derfor ikke været ramt af tilbagefald, som potentielt kunne have forlænget tiden, han skulle være på sidelinjen.
I opgøret mod Georgien rev han sit korsbånd over, og det har medført en skade i hans menisk. Derfor er der ikke tale om en skade, som man kan komme sig over på et par måneder.
At han har siddet ude med en skade siden november, har ikke kun fået betydning for hans spilletid i Barcelona, hvor han ikke kommer til at spille flere kampe under Xavi Hernandez.
Det har også medført, at det spanske talent går glip af EM-slutrunden. I stedet kan han glæde sig over, at hans holdkammerat Lamine Yamal har fået sit store gennembrud på det spanske landshold. Blandt andet er han blevet den yngste spiller i EM's historie til at lave et oplæg.