Joan Laporta planlægger at stille op til præsidentvalget i 2026

Nyheder
tirsdag, 18 juni 2024 kl. 7:02
joan laporta 1
Joan Laporta er ikke færdig som præsident i FC Barcelona. Han planlægger også at stille op til valget i 2026.
I marts 2021 vendte Joan Laporta tilbage til FC Barcelona som klubbens præsident. Det er anden gang, at den spanske advokat står i spidsen for klubben.
De tre år, der er gået siden, har været alt andet end glat sejlads for Laporta. Man kan ganske enkelt ikke komme udenom, at han har stået overfor flere udfordringer i sin rolle som præsident for en af verdens største fodboldklubber.
Det har naturligvis også medført, at Laporta har fået en del kritik de seneste år. Det har ikke kun været kritik fra fans, men også medlemmer af klubben, der endda planlægger at vælte ham.
Laporta har ikke været tilfreds med bølgen af kritik, hvilket han ikke har afholdt sig fra at give udtryk for. Dette har dog kun medført, at en gruppe fans og medlemmer er blevet mere utilfredse med ham.
På trods af alt dette, så planlægger Joan Laporta ifølge Joan Vehils fra SPORT at stille op til præsidentvalget i Barcelona i 2026.
Den 61-åriges anden periode som klubbens præsident vil nå sin ende i 2026. Han har dog til hensigt at stille op til valget igen, da han håber på at få endnu en periode som præsident. Og der er da heller ingen tvivl om, at Laporta har været en af de mest succesfulde præsidenter i Barcelonas historie.
Men der er bekymringer blandt nogle medlemmer og fans om, hvordan tingene er blevet håndteret i hans anden periode. Lionel Messis exit, håndteringen af Xavis exit og den skuffende økonomiske situation er blot et udpluk af de negative sager.
Det bliver derfor interessant at se, om Laporta faktisk stiller op til Barcelonas præsidentvalg igen i 2026. Og hvis ja, så hvordan det kommer til at gå ham.