Ronald Koeman spiser bussemænd for rullende kamera: "Jeg kan ikke engang kigge"

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 12:15
ronald koeman 1
Den tidligere Barcelona-spiller og -træner Ronald Koeman blev fanget i at spise bussemænd for rullende kamera.
Den tyske landstræner Joachim Löw har oplevet, hvordan det føles at gå viralt for noget, man ikke har lyst til at gå viralt for.
Han blev nemlig fanget af kameraerne, da han havde hånden nede i skridtet og derefter lugtede til sine fingre. Ikke nok med det, så blev han også fanget, da han sad med en finger i næsen, som han derefter stak i munden.
Nu kan endnu en landstræner skrive på CV'et, at han er endt med at være i rampelyset for dette. Denne gang er der tale om Ronald Koeman, der har en fortid som både spiller og træner i Barcelona.
Den tidligere træner, der blev afløst af Xavi, er i dag landstræner for Hollands landshold. Derfor var det også i denne funktion, at han blev fanget af kameraerne, mens han pillede næse for derefter at stikke fingeren i munden.
Efter kampen blev billederne vist i studiet hos NRK, hvor den tidligere danske landstræner Åge Hareide var med som ekspert. Han lagde ikke skjul på, at han ikke brød sig om at se, hvordan den hollandske landstræner for rullende kameraer spiste sin egen bussemand.
"Åh, gud. Jeg kan ikke engang kigge. Puha," sagde Hareide ifølge norske Dagbladet, da billederne rullede over skærmen.
Han var ikke ene om at have denne holdning. Det samme var tilfældet for den norske kommentator Tete Lindbom, der beskrev det som værende 'forfærdelige billeder'.
Selvom han er endt med at gå viralt for nogle meget uheldige billeder, har Koeman trods alt fået lidt at glæde sig over.
Holland fik nemlig en god start på deres EM-eventyr, da de vandt 2-1 over Polen i deres første kamp. Det polske mandskab måtte dog klare sig uden Barcelona-angriber Robert Lewandowski, der ikke var blevet klar til opgøret.