Hansi Flick vil holde øje med 8 spillere under sæsonopstart

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 16:25
hansi flick 1
Hele otte spillere skal bevise deres værd under sæsonopstarten. Formår de ikke at overbevise Hansi Flick, vil de med stor sandsynlighed forlade klubben.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona har mange spillere under kontrakt. Derfor skal de have ryddet op i truppen denne sommer, hvilket kan ende med salg af flere spillere.
I sidste ende er det Hansi Flick, der har det afgørende ord. Derfor skal spillerne udnytte, at de har tid til at overbevise ham i forbindelse med sæsonopstarten.
Særligt otte spillere vil blive Flick holde nøje øje med, skriver Mundo Deportivo. Der er stor tvivl om deres fremtid i Barcelona, og den tyske træner har derfor fået til at opgave at beslutte, om de skal blive eller ej.
Den spanske avis skriver, at der skulle være tale om Julian Araujo, Alex Valle, Noah Darvich og Pablo Torre. Hertil skal han også holde øje med og træffe en beslutning om Oriol Romeu, Marc Casado, Vitor Roque og Marc Guiu.
Fælles for alle otte er, at de er nødt til at imponere den tyske træner denne sommer. Hvis de fejler, så kan det meget vel betyde, at de ikke har en fremtid på Camp Nou.
Især Vitor Roque er der mange Barcelona-fans, der venter på at høre mere om. Det unge talent blev hentet for næsten 300 millioner kroner i Athletico Paranaense tidligere i år, men hans spilletid har været minimal under Xavi.
Det har medført, at Roque har givet udtryk for din utilfredshed i klubben. Hans agent er gået skridtet videre, da han har givet interviews til flere spanske medier, hvor han kræver mere spilletid til Roque.
Her gav han også Barcelona et ultimatum om, at han enten skulle sælges eller have mere spilletid. Et lejeophold kommer Roque-lejren ikke til at acceptere, lød det også.