Frenkie de Jong chokerer: Han stoler ikke på Barca

Nyheder
onsdag, 11 september 2024 kl. 14:24
frenkie de jong 4
Frenkie de Jong har i lang tid været ude med en skade, men han har ikke planer om at lytte til Barcelona i forhold til sin genoptræning.
Frenkie de Jongs skadebetingede fravær fra FC Barcelona nærmer sig nu fem måneder, selvom det oprindeligt var forventet, at han kun ville være ude i omkring seks til otte uger.
Med manglende klarhed omkring situationen vokser fansenes bekymring. Det handler naturligvis særligt om, at Hansi Flick har stor mangel på midtbanespillere på grund af skader.
Muligheden for en operation er blevet foreslået til De Jong, da det angiveligt ville være i stand til at løse problemet fuldstændigt og sikre, at han vender tilbage til 100 procent.
Men midtbanespilleren har afvist den mulighed, da der ikke er nogen garanti for, at en operation ville løse problemet helt. Og nu er det også kommet frem, at han slet ikke stoler på, hvad han får at vide af lægestaben i Barcelona.
Journalisten Miguel Rico hævder sensationelt på Tot Costa, at De Jong ikke stoler på Barcelonas lægestab overhovedet. Ifølge journalisten har den 27-årige midtbanestjerne nemlig ingen tillid til dem.
Dette skyldes, at han føler, at han fik grønt lys til at vende tilbage til at spille for tidligt, selvom han ikke var helt ovre sin skade - noget som Hollands landstræner Ronald Koeman tidligere har hævdet.
Derfor ønsker De Jong ikke at høre noget om operationer, indsprøjtninger eller noget fra Barcas lægestab, før han føler sig helt klar.
Hvis det er sandt, er dette en meget bekymrende situation for Barcelona. De Jong har haft sine op- og nedture i klubben, og hans forhold til ledelsen er langt fra ideelt. Men at han slet ikke stoler på klubbens lægestab rejser alvorlige spørgsmål.
Som situationen er nu, har hollænderen udelukket en operation, føler stadig ubehag i sin ankel og har ikke tænkt sig at vende tilbage, før han er helt klar til det.