Barcelona og Fermin Lopez enige om ny kontrakt

Nyheder
søndag, 22 september 2024 kl. 19:51
fermin lopez
FC Barcelona har været ivrige efter at vise deres store tilfredshed med Fermin Lopez. Nu er de nået til enighed om en ny kontrakt.
I et stykke tid har der været rapporter, der hævder, at Barcelona arbejder på en ny kontrakt til Fermin Lopez efter hans gennembrud på førsteholdet sidste sæson.
Den 21-årige La Masia-spiller underskrev en ny kontrakt med den catalanske klub i august sidste år, som løber indtil 2027 og indeholder en frikøbsklausul på 400 millioner euro. Det svarer til næsten 3 milliarder danske kroner.
Dog var den unge offensive midtbanespillers kontrakt på det tidspunkt tænkt til at være til en reserveholdsspiller, og nu hvor han er blevet en stor stjerne for både klub og landshold, arbejder Barca på at forbedre hans kontrakt, så den bedre afspejler hans nuværende status.
Og nu rapporterer journalisten Miguel Rico, at Barcelona allerede er nået til enighed med Lopez om en ny aftale. Der er enighed mellem klubben og den unge spillers agent om en forbedret kontrakt - både hvad angår løn og varighed.
Den nye aftale siges at løbe i fem år, og Lopez kommer til at få en løn, der svarer til hans nuværende status på holdet. Hvad han konkret kommer til at tjene som en del af den nye aftale, er ikke blevet afsløret af den spanske journalist.
Som tingene står nu, vil Barcelona dog undlade at offentliggøre aftalen officielt og vil først gøre det, når de er tilbage på 1:1-reglen.
Med Nike-aftalen, der forventes at blive afsluttet i løbet af de kommende uger, kan det ikke vare længe. På det tidspunkt vil Lopez' kontraktforlængelse blive fremskyndet. Det samme gør sig gældende for et par andre spillere som Gerard Martin, Gavi og Pedri.
Den unge stjerne er i øjeblikket skadet og forventes først at vende tilbage efter den næste landskampspause i oktober.

Lige nu

Mest læste