Barcelona har klar plan for Frenkie de Jongs genoptræning

Nyheder
onsdag, 19 juni 2024 kl. 15:20
frenkie de jong 1
Frenkie de Jong er ikke med til EM, da en skade har forhindret dette. I stedet skal han arbejde sammen med Barcelona om sin genoptræning.
Efter at have pådraget sig en ankelskade i april, havde Barcelona-stjernen Frenkie de Jong håbet at blive klar til EM. Han var udset til at spille en vigtig rolle for Hollands landshold, men den 27-årige midtbanespiller har meldt afbud.
Selvom hans genoptræning så ud til at gå godt, kom det frem få dage før turneringsstart, at De Jong slet ikke var tæt på at vende tilbage. Derfor var han tvunget til at trække sig fra EM, hvor det hollandske landshold må klare sig uden en af deres store profiler.
Efterfølgende kritiserede Ronald Koeman, der i dag er hollandsk landstræner, Barcelona for deres håndtering af hans skade. I samme ombæring anklagede han klubben for at fremskynde hans tilbagevenden til kampene mod PSG og Real Madrid.
Nu er Mundo Deportivo kommet med en opdatering på De Jongs skadesituation. Barcelona arbejder med De Jong og hans agent, Ali Dursun, så de kan finde ud af, hvordan han bedst kommer sig over sin skade.
De Jong traf selv beslutningen om at trække sig fra EM, da han indså, at han ikke kunne nå at blive 100% klar. Da han ikke ønskede at risikere eller skade sit landshold, trak han sig fra turneringen, og Barcelona henvendte sig til ham for at tale om hans genoptræning.
Efter at have tilbragt et par dage med sin kone og søn i Holland, forventes De Jong at vende tilbage til Barcelona og arbejde med klubbens fysioterapeuter. Barcelona mener, at det er den bedste måde at komme ankelskaden til livs.
Ifølge Mundo Deportivo er det Barcelonas klare plan og forventning, at han skal være 'fuldstændig klar', når sæsonopstarten begynder i anden uge af juli. Dermed får han mulighed for straks at påbegynde arbejdet under den Hansi Flick.