Afstemning: 15,33% vil sælge Frenkie de Jong denne sommer

Nyheder
tirsdag, 18 juni 2024 kl. 15:17
frenkie de jong 1
En afstemning blandt Barcelona-medlemmer viser, at 15,33% af de adspurgte ønsker at sælge Frenkie de Jong denne sommer.
Frenkie de Jong er en spiller, der har været op til debat i Barcelona. Den hollandske stjerne har været vigtig under Xavi, men er ligeledes en spiller, der kan indbringe en stor sum penge ved et salg.
Barcelona har brug for at sælge ud af deres trup denne sommer, hvis de ikke kan sikre finansiering på anden vis. Formår de ikke at bringe balance i økonomien, kan de hverken købe spillere eller registrere kontrakter til næste sæson.
Med afsæt i dette har Mundo Deportivo foretaget en afstemning blandt 300 Barcelona-medlemmer. De blev spurgt, hvilken spiller de helst vil have klubben til at sælge.
I denne forbindelse blev der peget på flere forskellige spillere. Ferran Torres var dog den spiller, som hovedparten af stemmerne faldt på. 21,66% af de adspurgte angav, at de mente, at Torres ville være den rette spiller at sælge.
Hvad der måske kan virke overraskende er, at De Jong er at finde på 2.-pladsen med 15,33% af stemmerne. Sandsynligvis skyldes dette, at der er mange interesserede klubber, der er klar til at betale en høj pris for ham.
3.-pladsen gik til Raphinha, der fik 9,66% af stemmerne. Den brasilianske profil har haft en blandet sæson med op- og nedture, men sportsdirektør Deco har efter sigende afvist, at et salg kan komme på tale.
Medlemmerne blev også spurgt om, hvilke spillere de ønsker, at klubben skal købe denne sommer. Her var der ganske stor enighed blandt de medlemmer, der deltog i afstemningen hos Mundo Deportivo.
Den mest ønskede forstærkning er Nico Williams, der løb med hele 26,33% af stemmerne. Han blev dog tæt efterfulgt af Joshua Kimmich, der løb med 22,30% af stemmerne.