Hansi Flick har klar plan for Frenkie de Jong og Ronald Araujo

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 9:44
hansi flick
Barcelona-træner Hansi Flick har en klar plan for både Frenkie de Jong og Ronald Araujo, der begge har været rygtet væk.
Hansi Flick har mange beslutninger at træffe forud for 2024/25-sæsonen. Blandt andet har der været et væld af rygter om, at flere spillere kan blive solgt.
Ifølge Mundo Deportivo har både Flick og Deco en meget klar plan for Ronald Araujo og Frenkie de Jong. Fælles for dem begge er, at de har været rygtet væk i løbet af de seneste måneder.
På trods af rygter om det modsatte, ønsker både Flick og Deco, at de skal blive i klubben. Det lyder, at Barcelona ikke engang vil overveje at sælge dem denne sommer.
Den primære årsag bag dette er, at hverken Flick eller Deco ønsker at svække holdet. At sælge Araujo og De Jong ville betyde, at de vinker farvel til to meget dygtige og velintegrerede spillere. Derefter vil de være tvunget til at købe nye spillere til høje priser.
Flick har fuld tillid til Araujo og De Jong
Pålidelige kilder indikerer ifølge Mundo Deportivo, at Flick har fuld tillid til Araujo og De Jong. Han ser dem som afgørende for sine planer og mener, at de er en del af et hold, der kan præstere meget bedre end sidste sæson. Det kræver dog, at de ikke mister nogle af deres bedste spillere.
For Flick er en spiller som Araujo utroligt vigtig. Hans hold spiller ofte meget aggressivt, presser modstanderens forsvar og tvinger dem til at lave fejl tæt på deres mål. Det giver dem som regel en mulighed for hurtigt at kapitalisere.
Denne aggressive stil indebærer risikoen for, at modstanderholdet iværksætter kontraangreb med hurtige løb. I sådanne situationer er Araujos hurtighed og defensive færdigheder uvurderlige.
På den anden side har Flick i sinde at implementere en strategi, der involverer en dobbelt-pivot på midtbanen, hvor De Jong kan skinne. Han kan kombineres med en anden midtbanespiller, der er mere fokuseret på at forstyrre modstanderen, hvilket giver De Jong mulighed for at udnytte sine styrker.
Af disse grunde er både Flick og Deco fast besluttet på at beholde Araujo og De Jong. På trods af stærk interesse fra store klubber, herunder interesse fra Saudi-Arabien, der har givet betydelige bud på Araujo, står de fast.