Barcelona har fundet ny stjernespiller: Kan blive holdets nye 6'er

Nyheder
onsdag, 25 september 2024 kl. 10:01
pau prim
FC Barcelona har i mange år været kendt for deres evne til at udklække store talenter - og nu ser det ud til, at de har formået at gøre det igen.
Den nuværende udgave af Barcelonas trup består af en række unge stjernespillere som Lamine Yamal, Gavi, Pau Cubarsi og Marc Bernal.
Men der er mange flere talenter fra La Masia, der venter på at få deres store gennembrud. Mens de nævnte spillere har leveret præstationer, da Barcelona havde mest brug for dem, har andre taget en langsommere vej.
En af disse spillere er Pau Prim, som ifølge SPORT anses for at være en af de mest talentfulde midtbanespillere på ungdomsholdet. Efter at være blevet overskygget af Bernals debutsæson, fandt Prim sig selv i en sekundær rolle på Rafa Marquez' Barca Atletic-hold sidste år.
På trods af udfordringerne udnyttede den 18-årige midtbanespiller sin tid med Juvenil-holdet, som han så som en mulighed for at udvikle sit spil og forbedre sig. Under Albert Sanchez skinner Prim som en af lederne på Barca Atletic, efter at have spillet hver eneste minut af sæsonen indtil videre.
Der er mange indikationer på, at Prim kan blive det næste store talent som 6'er i Barcelona, hvilket er en position, som han har bevist, at han evner at udfylde til fulde.
"Han er en Barca-6'er, der forstår positionsspil og positionelle profiler," sagde Sanchez efter holdets seneste 1-0-sejr mod Zamora ifølge Barca Universal.
Det er tydeligt, at Barca Atletic-træneren har et godt øje til Prim på grund af hans positionelle forståelse, kombineret med hans tekniske effektivitet. Det er med til at gøre ham til en spiller, der minder meget om den skadede Bernal.
For nu må den unge spiller dog være tålmodig. Trods hans præstationer på ungdomsholdet, har Hansi Flick endnu ikke kaldt ham op til førsteholdet. Det kan dog ændre sig i løbet af denne sæson, hvor der skal spilles mange kampe.
Med kun Marc Casado som naturlig defensiv midtbanespiller og Eric Garcia, der føler sig mere komfortabel som midterforsvarer, kan en chance på førsteholdet snart være inden for rækkevidde for det fremadstormende talent.