Toni Kroos sender besked på 2 ord til Ter Stegen efter alvorlig skade

Nyheder
tirsdag, 24 september 2024 kl. 12:19
toni kroos
Real Madrid-legenden Toni Kroos har sendt en besked blot to ord til Marc-Andre ter Stegen, der søndag aften pådrog sig en alvorlig skade.
FC Barcelona vendte tilbage på rette spor søndag aften efter deres nederlag til AS Monaco i Champions League. Søndag vandt de nemlig over Villarreal med en overbevisende 5-1-sejr. Både Robert Lewandowski og Raphinha scorede to gange, mens Pablo Torre også kom på måltavlen.
Selvom denne sejr helt sikkert vil løfte stemningen i Blaugrana-truppen, var det stadig en dyr sejr. Den catalanske storklub mistede endnu en vigtig spiller, da Marc-Andre ter Stegen måtte bæres af banen lige før pausen efter at have pådraget sig en knæskade ved en akavet landing.
Der er endnu ikke blevet meldt noget officielt ud fra Barcelona, men det lyder i flere spanske medier, at i værste fald kan tyskeren ende med at misse resten af sæsonen.
I mellemtiden modtager Ter Stegen støtte fra flere sider. En af de mere bemærkelsesværdige personer, der har sendt ham støtte i denne svære tid, er den tidligere Real Madrid-midtbanespiller Toni Kroos.
"God bedring," har han skrevet i en kortfattet besked på det sociale medie X.
Kroos, der trak sig tilbage i slutningen af sidste sæson, har naturligvis et fint forhold til Ter Stegen godt. De har nemlig begge været en del af det tyske landshold flere gange. De har også stået over for hinanden i Spanien, da Kroos spillede for Real Madrid, som længe har været Barcas store rivaler.
Alligevel vil hans ord uden tvivl bringe en smule trøst til den tyske målmand i denne svære tid. I mellemtiden håber Barcelonas fans, at Ter Stegens skade ikke er alvorlig, og at han kan vende tilbage på banen så hurtigt som muligt.
Det samme gælder for de tyske fans, da Manuel Neuer også har trukket sig tilbage fra det tyske landshold, og Ter Stegen nu er førstevalg som målmand for Die Mannschaft.