Barcelona har udset 2 kandidater til at afløse Marc Bernal

Nyheder
mandag, 23 september 2024 kl. 11:03
marc bernal skadet
Marc Bernal er ude med en skade resten af denne sæson, hvilket har tvunget FC Barcelona til at undersøge mulighederne for at hente en afløser.
Barcelona overvejer to potentielle indkøb med henblik på at forstærke deres hold i januar. Der er tale om henholdsvis Jerdy Schouten fra PSV Eindhoven og Mason Greenwood fra Marseille, ifølge en rapport fra Fichajes.
Det skal bemærkes, at selvom disse to spillere har forskellige spillestile, kan begge hjælpe med at styrke vigtige områder på Hansi Flicks hold.
Schouten er en alsidig defensiv midtbanespiller, der har fanget Barcelonas opmærksomhed på grund af sin evne til at spille på flere positioner. Primært spiller han som defensiv midtbanespiller, men kan også træde ind som midterforsvarer. Det er en egenskab, der er højt værdsat af trænerstaben.
Da Marc Bernal er ude resten af sæsonen på grund af en alvorlig skade, undersøger Barcelona muligheder for at styrke deres trup. Schoutens kontrakt med PSV løber indtil 2028, hvilket kan gøre det vanskeligt at bringe ham til Barca.
Barcelona er på jagt efter overkommelige muligheder, der kan tilføje dybde til deres trup uden at sprænge budgettet, og her er Schouten måske ikke det rette valg.
På den offensive side er Mason Greenwood også blevet et potentielt mål for den catalanske storklub. 22-årige Greenwood har genoplivet sin karriere i Frankrig og har vist fremragende form med fem mål i fire ligakampe.
Barcelona har haft tidligere kontakt med Greenwoods agenter. På trods af hans lovende form er vejen til at hente Greenwood kompliceret. Manchester United har blandt andet inkluderet flere klausuler i hans tidligere skifte, hvilket kan hindre en fremtidig aftale.
Derudover har Real Madrid også udtrykt interesse for Greenwood, hvilket tilføjer konkurrence til jagten. Ydermere komplicerer Barcelonas økonomiske situation også sagerne.
Med begrænsede midler står klubben over for udfordringer med at betale store transfersummer, men de er fast besluttet på at finde løsninger i transfervinduet i januar, der forventes at blive en travl periode for spillerhandler.
Klubben vil være nødt til at være kreative for at styrke deres trup, da de på samme tid skal håndtere deres økonomiske begrænsninger på den bedst mulige måde.