Hansi Flick opnår fantastisk bedrift: Første gang i syv år

Nyheder
mandag, 23 september 2024 kl. 18:06
hansi flick 7
Hansi Flick har fået en rigtig god start på sin tid i FC Barcelona, hvor han nu har formået at opnå en fantastisk bedrift.
Trods nederlaget i Champions League i sidste uge, kom FC Barcelona stærkt tilbage i La Liga søndag aften med en overbevisende 5-1-sejr over Villarreal.
Robert Lewandowski udbyggede sin føring i kapløbet om Pichichi-trofæet med to flotte mål, mens Pablo Torre og Raphinha også kom på måltavlen i den strålende sejr.
Med sejren over Villarreal har Barcelona nu vundet deres første seks kampe i La Liga og sikret sig alle 18 mulige point. Takket være søndagens sejr kunne Barcelona også nå en bedrift for første gang i syv år, da de har vundet de første seks ligakampe i La Liga.
Sidst Barca opnåede denne milepæl var tilbage i 2017/18-sæsonen under ledelse af Ernesto Valverde. I samme sæson nåede de også en rekord på 43 kampe uden nederlag, hvilket kan være truet, da Real Madrid i weekenden forlængede deres ubesejrede stime til 38 kampe.
Efter endnu en stærk præstation i La Liga er Barcelonas mål nu at fortsætte med at udbygge deres føring over Real Madrid. Den catalanske storklub næste kamp er mod Getafe på onsdag, efterfulgt af et opgør mod Osasuna på lørdag.
Barcelona har dermed en chance for at opnå en stærk position i ligaen, hvis de formår at vinde begge kampe. Med en voksende skadesliste, er det dog usikkert, om holdet kan bevare deres momentum i de kommende kampe.
Senest blev Ter Stegen også tilføjet til listen over de mange skadede spillere. I værste fald kan den tyske keeper være ude resten af denne sæson. Man kan derfor ikke komme udenom, at det ikke har været en nem start i Barcelona for Flick, når det kommer til skader.