Andreas Christensen skal ikke opereres: Vælger anden behandling

Nyheder
torsdag, 05 september 2024 kl. 15:39
andreas christensen 2
Andreas Christensen har været plaget af skader de seneste sæsoner, men det står nu klart, at han ikke skal opereres.
Ifølge en rapport fra Mundo Deportivo spillede Barcelona-forsvareren Andreas Christensen gennem betydelige smerter i sin ene akillessene næsten hele sidste sæson.
I løbet af sæsonen startede Christensen på banen i 37 kampe, men han blev også udskiftet i 26 af disse kampe. I 9 tilfælde blev han taget ud ved halvleg, hvorfor det var tydeligt, at hans spilletid skulle begrænses.
Disse udskiftninger var derfor ikke taktiske valg fra Xavi, men snarere et direkte resultat af Christensens manglende evne til at fortsætte på grund af vedvarende smerter i sin akillessene.
Interessant nok har Christensen valgt en konservativ behandlingsmetode i stedet for en operation for at håndtere sin tilstand.
Efter en kamp mod Valencia satte Barcelona-træner Hansi Flick ord på Christensens tilstand. Han afslørede, at den danske stjerne længe havde spillet med betydelige smerter.
Flick antydede også, at der skulle findes en mere permanent løsning på Christensens vedvarende problemer, hvilket hurtigt førte til, at han blev givet medicinsk orlov.
Efter Olmos registrering blev det meddelt, at Christensens genoptræning ville blive forlænget til fire måneder. Det er en typisk tidsramme for bedring efter en operation i akillessenen.
På trods af de intense smerter og udfordringer fortsatte AC med at spille for holdets skyld, og han missede kun en uge i januar. Det har dog haft sin pris, og nu er fokus på hans restitution.
Selvom der ikke er nævnt noget officielt om en operation, er det tydeligt, at hans tilstand var alvorlig nok til at påvirke hans præstationer markant.
Christensens fravær har haft en utilsigtet positiv effekt for Barcelona, da det har åbnet døren for andre spillere som Sergi Dominguez, der har fået sin debut i forsvaret.
Ydermere har unge talenter som Marc Bernal, Marc Casado og Eric Garcia haft mulighed for at træde i karakter i rollen på den defensive midtbane.
Klubben har nu gjort det til en prioritet at sikre, at Christensen er fuldstændig helbredt, så han kan vende tilbage til banen uden begrænsningerne fra sidste sæson.