Ville være gigantisk overraskelse: Fans af denne klub opfordrer til køb af Andreas Christensen

Nyheder
torsdag, 22 august 2024 kl. 20:45
andreas christensen 2
Andreas Christensen er pludselig blevet en kandidat til at forlade FC Barcelona, hvilket har skabt opmærksomhed i andre klubber.
Andreas Christensen er i løbet af de seneste dage blevet en seriøs kandidat til at blive solgt, da FC Barcelona desperat forsøger at trimme truppen og lønudgifterne, inden markedet lukker.
Christensen har stor tiltrækningskraft på det engelske marked takket være sin tid i Chelsea. At danskeren blev hentet til den catalanske klub på en fri transfer, gør ham endnu mere attraktiv som salgsobjekt.
Ud over interesserede købere i Premier League ser det ud til, at Christensen også er blevet et populært navn i Saudi-Arabien, som de seneste år har tiltrukket flere store stjerner med lukrative kontrakt.
Fans opfordrer til køb af Christensen
Ifølge journalisten Achraf Ben Ayad har fans af Saudi Pro League-klubben Al Ittihad lanceret et hashtag på de sociale medier i et forsøg på at opfordre klubben til at hente Christensen denne sommer.
Selvom Christensen ikke eksplicit er blevet kædet sammen med et skifte til Al Ittihad, ser det ud til, at deres fans er ivrige efter at hente danskeren for at styrke holdets defensive enhed.
Med stjerner som Karim Benzema, N'Golo Kante og Houssem Aouar er Al Ittihad blandt de stærkeste hold i Saudi-Arabien. Men de mangler kvalitet i det centrale forsvar, og her kan Christensen komme i spil.
Christensens alsidighed og stærke defensive færdigheder gør ham til en værdifuld spiller, hvilket sandsynligvis forklarer den stigende interesse fra flere klubber i både Saudi-Arabien og Europa.
Virker usandsynligt
Mens Barcelona fortsætter med at navigere gennem deres økonomiske udfordringer, kan det vise sig at være en strategisk korrekt beslutning at sælge en spiller som Christensen.
Det kan dog også være risikabelt, da den danske forsvarer har været en stabil spiller lige siden han kom til klubben. Desuden ville det være en meget stor overraskelse, hvis han skulle have interesse i et skifte til Saudi-Arabien.