Barcelona-talent risikerer at få La Liga-præsidents vrede at føle efter opslag på sociale medier

Nyheder
søndag, 18 august 2024 kl. 20:13
fermin lopez 3
Fermin Lopez kan meget vel have bragt sig selv i unåde hos La Liga-præsident Javier Tebas med et opslag, han har delt på de sociale medier.
Fermin Lopez var ikke en del af FC Barcelona-truppen til deres La Liga-debut mod Valencia lørdag aften. Derimod var han blevet udeladt af Hansi Flick, da han har brug for at hvile og restituere.
Den spanske midtbanespiller har haft en meget travl sommer, da han var en del af Spaniens landshold ved både EM og OL. Derfor har han fået lov til at holde ferie, før han vender tilbage til klubben.
Var ikke med på Mestalla
Fermin var ikke med på Mestalla for at se sine holdkammerater i aktion lørdag aften. I stedet så han kampen via en stream på sin telefon. Det delte han et billede af på sin story på Instagram, hvor mange fans spottede noget særligt.
Ifølge Diario AS var der nemlig en lang række fans, der bemærkede, at det tilsyneladende var en ulovlig stream. Fermin slettede billedet kort efter, det blev offentliggjort, hvorfor han måske selv har været klar over sin bommert.
Kan give ham problemer
Fermin er nødt til at håbe på, at nyheden ikke når frem til Javier Tebas. La Liga-præsidenten har været meget åbenmundet omkring sin kamp mod ulovlig streaming af ligaen, og flere personer er blevet sigtet for lovovertrædelsen inden for de sidste 12 måneder.
Derfor kan det heller ikke udelukkes, at Fermin får en straf for det. Det er dog svært at tro på, at Tebas og co. skulle gøre en sag ud af det.
At en professionel fodboldspiller benytter sig af en ulovlig stream til at se sit eget hold i aktion, er dog ikke et godt signal at sende. Derfor er det også svært at tro på, at Tebas er tilfreds med det.