Vil ikke tage chancer: Stor usikkerhed om Alejandro Balde

Nyheder
tirsdag, 25 juni 2024 kl. 19:31
alejandro balde 2
Der er stor usikkerhed omkring Alejandro Balde, da man ikke ønsker at løbe en risiko med den unge forsvarsspiller.
Der er omtrent to uger til, at Hansi Flick tager hul på træningen på Ciutat Esportiva. Her forventes flere af klubbens store stjerner at være klar til at forberede sig til den kommende sæson, men ikke alle.
En af dem, der med stor sandsynlighed ikke når at blive klar, er Alejandro Balde. Den unge forsvarer kæmper fortsat med at blive klar efter sin lårskade, hvorfor det endnu ikke står klart, hvornår han er klar til at vende tilbage.
I januar måtte Balde forlade banen med en alvorlig lårskade, der efterfølgende har krævet, at han har været nødt til at lægge sig under kniven. Siden da har han kæmpet for at blive klar, men han er endnu ikke kommet sig helt over skaden.
Da Hansi Flick havde sin første dag i Barcelona, løb han ind i Balde, der var i fuld gang i klubbens træningslokale. Her skulle den 20-årige profil efter sigende have informeret den tyske træner om, at han nok skulle blive klar til sæsonstarten.
Men ifølge Marca har han måske været en anelse for optimistisk, hvad angår sine chancer for at vende tilbage til træningsbanen. Den spanske avis skriver, at Balde kan blive tvunget til at vente længere tid med at træne sammen med resten af truppen.
Årsagen til dette er ganske simpel: klubbens lægestab har ikke lyst til at løbe nogen risiko efter så alvorlig en skade. Derfor er det en prioritet for klubben, at Balde får tid til at stille og roligt komme i form, så han ikke bliver presset for hårdt.
Derfor mener Marca at vide, at det er mere realistisk, at Balde først kommer til at deltage i træning med holdet i forbindelse med træningsopholdet i USA. Her venter der desuden tre træningskampe mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

Lige nu

Mest læste