Fermin Lopez kan gå glip af første sæsonopstart med Hansi Flick

Nyheder
mandag, 24 juni 2024 kl. 21:27
fermin lopez 4
Der er en risiko for, at Fermin Lopez går glip af den første sæsonopstart under Barcelona-træner Hansi Flick.
EM er godt i gang, og Spanien har vist, at de er kandidater til at gå hele vejen. Det spanske landshold har sikret sig en sejr i deres to første kampe, og får mandag aften mulighed for at hente ni ud af ni mulige point.
Selvom Fermin Lopez har imponeret i Barcelona i den forgangne sæson, har han endnu ikke fået spilletid på de tyske græsplæner. Derfor er han både frisk og klar til at tage imod endnu en udfordring med det spanske landshold.
Ifølge SPORT overvejer det spanske fodboldforbund at udtage ham til OL, som efter planen afholdes i Frankrig senere på sommeren. Lopez har selv udtalt, at det vil være svært for ham at afslå det, hvis han tilbydes en plads på Spaniens OL-hold.
Der er dog en hage ved at acceptere et sådant tilbud. OL starter den 24. juli, hvorfor det kommer til at overlappe med Barcelona sæsonopstart. Det er den første af slagsen under Hansi Flick, hvorfor det kan være en ulempe for Lopez at misse den.
Hvis det spanske landshold får succes ved OL, er der endda en risiko for, at Lopez går glip af hele sæsonopstarten. Det er naturligvis ikke ideelt, når man skal imponere en ny træner. Især ikke i en klub som Barcelona, hvor der er intens konkurrence om pladserne.
Indtil videre har Lopez dog kun meddelt, at han vil finde det svært at afslå. Derfor er det ikke sikkert, at den 21-årige stjerne beslutter sig for at acceptere tilbuddet.
Omvendt kan det heller ikke udelukkes, at Barcelona ganske enkelt vælger at forbyde det. Det vil nemlig betyde, at han ikke kan forberede sig til den nye sæson under Flick.