Sergi Robertos chancer for kontraktforlængelse mindskes dag for dag

Nyheder
lørdag, 22 juni 2024 kl. 9:20
sergi roberto 1
Sergi Roberto vil gerne blive i Barcelona næste år. Chancerne for, at det sker, bliver mindre og mindre for hver dag, der går.
Sergi Robertos dage i Barcelona synes at være talte. Hans kontrakt udløber i slutningen af juni, og en forlængelse virker ikke specielt sandsynlig.
At Xavi Hernandez er blevet afløst af Hansi Flick har været medvirkende til, at der er blevet sået tvivl om Robertos fremtid. Den tyske træner forventes at rette blikket mod yngre alternativer, som han kan udvikle.
Den spanske AS skriver, at Barcelonas forlængelse med Marc Casado også kan vise sig at have indflydelse på Robertos fremtid. Det skyldes, at han forventes at få en chance på førsteholdet i den kommende sæson.
Dermed vil Roberto blive sparket yderligere ned i hierarkiet under Flick. Casado er en ung spiller, der især er kendt for sine evner til at vinde bolden og vide lederskab på banen. Derfor har han kvaliteter, der minder om Robertos, men han er noget yngre
Dette er ikke den eneste faktor, der arbejder imod Roberto. På grund af Barcelonas økonomiske situation er hans forlængelse 'næsten umulig', skriver AS. Det ved han godt, og derfor undersøger han også allerede andre muligheder.
Med det in mente bevæger Roberto sig længere og længere væk fra Barcelona. Premier League siges at være en potentiel destination, hvilket vil markere en betydelig ændring for klubveteranen, der har tilbragt hele sin karriere i Barcelona.
Roberto har også været på radaren i FC Porto, som også er med i kampen om at hente den unge juvel Mika Faye. Roberto bør dog ikke mangle bejlere, hvis han ikke underskriver en ny kontrakt med Barcelona.
Alt peger på, at der bliver vinke farvel til Roberto denne sommer, men en forlængelse er ikke helt udelukket. Her spiller det også ind, hvilke økonomiske vilkår, han er villig til at acceptere.