Hansi Flick vil bygge Barcelona op omkring 6 spillere

Nyheder
tirsdag, 25 juni 2024 kl. 10:14
hansi flick 4
Barcelona-træner Hansi Flick har udset seks spillere, som han ønsker at bygge truppen op omkring.
Hansi Flick har fundet de seks spillere, som han ønsker at bygge sit Barcelona-hold op omkring. Det betyder, at han ikke vil stå i vejen for et salg af de øvrige spillere, hvis det rette bud kommer.
Efter en skuffende 2023/24-sæson er Barcelona opsat på igen at blive en dominerende kraft i fodboldens verden. Det er en ambition, der kræver meget af både Flick og hans tropper.
For at kunne realisere deres ønske om at overgå klubber som Real Madrid, er Barcelona nødt til at trimme truppen for overskydende spillere. Ligeledes skal de beholde deres unge talenter og strategisk styrker sig, hvor det er økonomisk muligt.
Sportsdirektør Deco og Flick har samarbejdet tæt, og ifølge SPORT er de enige om, at kun seks spillere betragtes som 'urørlige'. Konkret skulle der være tale om Marc-Andre ter Stegen, Pau Cubarsi, Gavi, Pedri, Fermin Lopez og Lamine Yamal.
Ter Stegen er den nuværende anfører og bredt anerkendt som en af verdens bedste målmænd. Han imponerede især under Barcelonas seneste La Liga-vindende sæson, hvor han kun lukkede 20 ligamål ind i 2022/23.
Foran Ter Stegen har Cubarsi vist sig som en nøglespiller. Trods sin unge alder brød Cubarsi ind på førsteholdet i anden halvdel af sæsonen og blev en fast starter foran mere erfarne spillere som Inigo Martinez. Han har for nylig fået en ny kontrakt i klubben.
Gavi, Pedri og Fermin Lopez er alle produkter af Las Masia, og kan danne en dynamisk midtbane i fremtiden. Gavi og Pedri har dog haft en række skadesproblemer i de seneste år, hvor førstnævnte i øjeblikket er ude til november.
Som forventet ses Lamine Yamal også af Flick som en central spiller i Barcas fremtidsplaner. Den 16-årige er en af de mest spændende unge spillere i fodboldens verden og stjæler i øjeblikket rampelyset for Spanien ved EM, da han er den yngste spiller i turneringen.