Traf upopulær beslutning: Nu kræves undskyldning til Xavi

Nyheder
lørdag, 10 august 2024 kl. 10:06
xavi hernandez 2
Xavi Hernandez traf en meget upopulær beslutning i sidste sæson, men nu kræves det, at der bliver undskyldt til den tidligere FC Barcelona-træner.
Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle indkøb, der har været en succes for FC Barcelona. Derfor er det heller ikke alle spillere, som Xavi Hernandez ønskede at benytte sig af.
Den spanske træner blev fyret forud for 2024/25-sæsonen, selvom han kort tid forinden havde meldt ud, at han ville færdiggøre sin kontrakt med den catalanske storklub.
I stedet blev han fyret, da Barcelona i stedet havde indgået en aftale med Hansi Flick. Han har allerede foretaget flere ændringer, men det ser ud til, at han er enig med Xavi på ét punkt.
Fan kræver undskyldning til Xavi
En Barcelona-fan har krævet en undskyldning til Xavi, hvis Vitor Roque ender med at forlade klubben denne sommer, hvilket meget vel godt kan komme til at ske.
"En masse mennesker skylder Xavi en undskyldning, hvis Vitor Roque ender med at forlade klubben," skrev en Barcelona-fan på det sociale medie X ifølge Tribuna.
"Han anerkendte Fermins talent og besluttede at stole på ham, men fansene korsfæstede vores tidligere træner for ikke at spille Vitor, som ankom midt i sæsonen."
Roque har ikke overbevist
Det ser dog ikke ud til, at Roques egentlige problem var Xavi. Ved Flicks ankomst til klubben lød det, at han ville regne med den brasilianske stjerne til den kommende sæson.
Alligevel har den 19-årige ikke fået meget spilletid under sæsonopstarten, og klubbens er derfor klar til at afskibe ham, inden transfervinduet bliver lukket i.
I januar pressede Xavi angiveligt på for at få hentet en midtbanespiller efter Gavis sæsonafsluttende skade. I stedet besluttede ledelsen at købe den brasilianske angriber midt i sæsonen, hvilket han ikke var fan af.