Situationen er forværret: Frenkie de Jong ignorerer Barcelona

Nyheder
lørdag, 27 juli 2024 kl. 17:25
frenkie de jong 5
FC Barcelona bliver ignoreret af Frenkie de Jong, hvilket er en klar indikation af, at situationen er blevet forværret.
FC Barcelonas forhold til Frenkie de Jong har vaklet betydeligt gennem årene. Kernen i de stigende spændinger har været én afgørende faktor: økonomi.
I 2022 ønskede de catalanske giganter at sælge hollænderen for at frigøre plads i budgettet og generere tiltrængte midler. De Jongs insisteren på at blive viste sig at være en succes, da han spillede en afgørende rolle i klubbens jagt på La Liga-titlen.
Men denne sommer er Barcelona og De Jong tilbage i kendt territorium. Spillerens løn forventes at stige betydeligt i den kommende sæson, hvilket vil gøre ham til holdets bedst betalte spiller. Dette bekymrer Barcelonas på grund af klubbens problemer med at genoprette økonomisk stabilitet.
Da De Jongs kontrakt udløber i 2026, er denne sommer Barcelonas sidste chance for at sikre et betydeligt beløb for ham. Hvis de venter til næste år, risikerer de at blive tvunget til at sælge ham til en reduceret pris. Han kan endda ende med at forlade klubben gratis i 2026.
Ifølge Javi Miguel er det svært for ledelsen at håndtere det, da De Jong ignorerer deres forsøg på at tale om en ny kontrakt. Derfor er det ikke udelukket, at de beslutter sig for at sælge ham til en lavere pris næste sommer.
Oprindeligt håbede Barcelona at kunne tjene penge på den hollandske midtbanespiller, da sommerens transfervindue åbnede. Hans vedvarende skader og lange fravær på grund af en ankelforstuvning i april har dog afskrækket potentielle købere.
De catalanske giganter befinder sig således i en knibe. Forsøg på at forny hans kontrakt med en reduceret løn har været i gang i flere måneder, men der har været total tavshed fra spillerens side.
Barcelona er både forvirrede og tavse om situationen. Det virker dog til at være klart, at De Jong kommer til at blive i klubben denne sæson. Derfor håber Barcelona, at spillerens ankelskade ikke udvikler sig til noget alvorligt, og at han er tilgængelig ved sæsonstart.