Hansi Flick giver Barcelona-stjerne klar advarsel foran holdkammerater

Nyheder
onsdag, 24 juli 2024 kl. 16:15
barcelona traening hansi flick
Hansi Flick er ikke bleg for at give sine spillere kritik. Det gælder også, selvom der er holdkammerater til stede.
Hansi Flick er blevet hentet til FC Barcelona som afløser for Xavi Hernandez. Da han har en helt anden stil end den tidligere Barcelona-spiller, har der været forventninger om store ændringer i klubben.
Blandt andet er der sket forandringer, når det kommer til de disciplinære foranstaltninger. Generelt er disciplin vigtigt for den tyske træner, hvorfor det med stor sandsynlighed kommer til at gennemsyre hans projekt i Barcelona.
Ifølge den spanske sportsavis SPORT har han altid været kendt for at være en meget disciplinær herre. Det siges også at være et af de mest afgørende aspekter af hans succes i Bayern München. Det er et aspekt, som han har taget med sig til Barcelona.
Tilsyneladende mener han, at lignende foranstaltninger vil være nødvendige i Barcelona. Ifølge SPORT har Flick allerede ved flere lejligheder understreget vigtigheden af at overholde tidsplanen for sine spillere.
Da et unavngivet medlem af truppen for nylig ankom til træningen lige akkurat til tiden, benyttede han muligheden til at give ham en klar advarsel foran de andre holdkammerater. Det er dog ikke kommet frem, hvem spilleren er.
Flick får sin debut som træner for Barcelona den 18. august, hvor de spiller den første kamp mod Valencia i La Liga. Det bliver en stor test for den tyske træner, som skal bevise overfor ledelsen i den spanske klub, at det var det rette valg at afløse Xavi.
Sidste sæson var ikke den store succes for Barcelona, da de ikke vandt et eneste trofæ. Det skal Flick naturligvis også forsøge at lave om på i denne sæson. Og han mener med al tydelighed, at en del af dette handler om at indføre mere disciplin i truppen.