Barcelona overvejer 26-årig svensker som afløser for Robert Lewandowski

Nyheder
tirsdag, 23 juli 2024 kl. 17:22
robert lewandowski 5
Robert Lewandowski befinder sig i sin karrieres efterår. Derfor arbejder FC Barcelona aktivt på at finde en passende afløser for den polske angriber.
Det er ikke en prioritet for FC Barcelona at hente en ny angriber denne sommer. Selvom de ikke i øjeblikket jagter en angriber, ved de, at Robert Lewandowski befinder sig i sin karrieres efterår.
Den polske stjerne fylder 36 år om en måned, hvorfor han ikke har lang tid tilbage på højeste niveau. Det har medført, at Barcelona naturligvis er bevidste om, at de er nødt til snart at finde en afløser.
Deres fokus denne sommer er at hente en ny kantspiller. Til dette formål er de ivrige efter at hente enten Nico Williams eller Dani Olmo. Derudover har der også været antydninger af, at de håber at være i stand til at hente en central midtbanespiller denne sommer.
Selvom det ikke er en prioritet at foretage indkøbet denne sommer, er Barcelona i gang med at overveje, hvad der skal ske efter Lewandowskis tid i klubben. En af de spillere som Barcelona har et godt øje til er Sporting CP-stjernen Viktor Gyokeres.
Ifølge SPORT har de stor respekt for den svenske angriber og har set ham spille flere gange personligt. Hans form i sidste sæson, hvor han scorede 43 mål og lagde op til yderligere 15 stk., har imponeret den spanske klub.
Football Espana skriver, at han har været kædet sammen med et skifte til Premier League. I denne forbindelse er hans potentielle pris også blevet nævnt. Her lyder det, at han kan ende med at koste på den anden side af 750 millioner kroner.
Atletico Madrid har også været sat i forbindelse med Gyokeres på det seneste, men hans pris har indtil videre vist sig at være for høj. Prisen vil desuden også være for høj for Barcelona, der fortsat er hæmmet på den økonomiske front.