Dårlige nyheder for Barcelona: Ronald Araujo ude i lang tid efter operation

Nyheder
tirsdag, 23 juli 2024 kl. 9:09
ronald araujo
Ronald Araujo har været under kniven i Finland, hvorfor han ikke vil være i stand til at spille fodbold i det næste lange stykke tid.
Barcelona-forsvarer Ronald Araujo gennemgik mandag en operation i Finland for at fikse sin seneste skade i højre ben, rapporterer journalist Javi Miguel.
Denne operation var nødvendig på grund af en skade, han pådrog sig, mens han spillede for Uruguay under en Copa America.
Selvom den nøjagtige varighed af hans skadesperiode ikke blev specificeret i klubbens officielle udtalelse, står det klart, at Araujo vil være ude i mindst fire måneder. Det betyder, at han ikke vil være at finde på banen igen før december, og han vil derfor misse en stor del af sæsonen.
Fraværet af Araujo er et stort tab for Barcelonas forsvar og har allerede påvirket klubbens planlægning. Da Araujo nu er ude i de næste mange måneder, stiger sandsynligheden for, at Eric Garcia bliver i den catalanske klub.
Garcia blev oprindeligt sat i forbindelse med et salg eller endnu et lejeophold, men Araujos skade kan nødvendiggøre, at han bliver. Derudover kan det også påvirke klubbens transferstrategi, hvilket potentielt kan føre til beslutningen om at beholde Mikayil Faye indtil januar.
Araujos kamp med skader er en voksende bekymring for klubben. Hans sidste optræden i Barcelona-trøjen var den 4. maj mod Girona, som endte med et 2-4-nederlag.
Siden den kamp har Araujo været plaget af forskellige skades- og helbredsproblemer, selvom klubben ikke har afsløret alle detaljerne. På trods af disse problemer blev Araujo inkluderet i truppen til efterfølgende kampe, men han kom aldrig på banen.
Med den nye skade og den nødvendige tid til genoptræning, vil Araujo have tilbragt i alt seks måneder uden at kunne bidrage til holdet i år. Dette langvarige fravær er meget usædvanligt og har efterladt Barcelona med behov for at finde løsninger.
Prioriteten er nu at sikre, at Araujo kan vende tilbage til sit bedste uden at fremskynde hans restitution, da det kan føre til yderligere komplikationer.