Hansi Flick informerer udskældt Barca-spiller om, at han 'regner med ham' i næste sæson

Nyheder
lørdag, 20 juli 2024 kl. 18:08
hansi flick
Barcelona-træner Hansi Flick har truffet en overraskende beslutning, da han har informeret den udskældte spiller om, at han 'regner med ham'.
Han har været stærkt forbundet med et skifte væk fra Barcelona denne sommer. Desuden har han også fået en del kritik for sine præstationer i den seneste sæson. Alligevel ser det ud til, at han bliver i klubben næste sæson.
Hansi Flick har nemlig truffet en beslutning om, at det vil være bedst at beholde ham i truppen, i stedet for at sælge ham. Ifølge ESport3 er der tale om Oriol Romeu, som ellers har været rygtet til Girona.
Romeu fik en noget skuffende første sæson i Barcelona. Han blev hentet ind som en billig erstatning for den afgående Sergio Busquets, og den 32-årige fik en fin start i Xavis trup.
Men efterhånden som månederne gik, faldt Romeu stærkt i unåde. Faktisk endte det med, at den danske forsvarsspiller Andreas Christensen blev rykket frem på midtbanen i hans sted. Den udbredte antagelse har derfor længe været, at Romeu ville blive solgt denne sommer.
Det vil derfor uden tvivl være en stor overraskelse for Barcelona-tilhængere at høre, at den tidligere Southampton-mand nu i stigende grad ser ud til at blive. Faktisk er det næsten helt sikkert, at han ikke bliver solgt i løbet af dette transfervindue.
Ifølge førnævnte ESport3 har Hansi Flick været særdeles imponeret over Romeus præstation i de første træningssessioner. Så meget, at det nu er bekræftet, at Romeu fortsætter i Barcelona. Den nye træner har sagt, at 'han regner med ham' i den kommende sæson.
Spillerens repræsentanter har derfor standset forhandlingerne med alle interesserede klubber. Det er naturligvis også med til at sætte en streg under, at alle pile peger på, at han får lov til at blive i klubben endnu en sæson.