Ronald Araujo involveret i kaotiske scener: Uruguayanske spillere i sammenstød med fans

Nyheder
torsdag, 11 juli 2024 kl. 13:10
ronald araujo tumult
Barcelona-profilen Ronald Araujo var en af de spillere, der var involveret i et sammenstød med fans under Copa America natten til torsdag.
Barcelona-forsvareren Ronald Araujo var involveret i nogle meget kaotiske scener, da Uruguay blev slået ud af Copa America af Colombia i semifinalen.
Forsvareren spillede ikke kampen på grund af en skade, men blev set på tribunen efter slutfløjtet sammen med flere holdkammerater, da et sammenstød brød ud mellem spillere og en gruppe tilskuere.
Uruguay-kaptajn José María Giménez udtalte sig efterfølgende om, hvad der skete, og hvorfor spillerne blandede sig i tumulten på tribunen.
"Vi måtte gå op på tribunen for at redde vores kære med en lille nyfødt baby. Det var en katastrofe. Der var ikke en eneste politibetjent. De dukkede op en halv time senere. Det var et rod, og vi stod op for vores egne," sagde han.
"Jeg håber, at de, der organiserer dette arrangement, tager mere hensyn til familierne, folkene og omgivelserne på stadionerne, fordi det var en katastrofe. Det samme sker hver kamp."
"Vores familier lider på grund af dem, der drikker for meget alkohol og opfører sig som børn uden sans. Jeg håber, de tager forholdsregler, så det ikke sker igen, da det er en katastrofe."
Copa America afsluttes søndag, hvor Argentina møder Colombia i finalen i Florida. Derfor har Barcelona-legenden Lionel Messi en chance for at kunne skrive endnu en Copa America-titel på sit CV.
Araujo er ude med en skade, men det vides ikke, hvornår han er klar til at vende tilbage. Flere spanske medier har skrevet, at det estimeres, at han er ude i op til to måneder.
Hverken Uruguay eller Barcelona har dog meldt noget ud om skadens omfang. Derfor er det ikke blevet bekræftet, at han først kan vende retur om to måneder.