Barcelona har afvist enormt milliardbud på Lamine Yamal

Nyheder
torsdag, 11 juli 2024 kl. 11:07
lamine yamal 5
Lamine Yamal er en meget eftertragtet spiller, som Barcelona er ivrige efter at holde fast i. Derfor har de afvist et enormt bud på den unge spanier.
Lamine Yamals store gennembrud har været ekstraordinært, og det hele kan kulminere søndag aften, hvor Spanien spiller EM-finale. Derfor kan han i en alder af kun 17 år vinde sit første internationale trofæ.
Barcelona-talentet er kun 16 år, men han fylder 17 år på lørdag. På trods af sin unge alder, har han etableret sig som et af de mest lovende talenter i hele Europa. Derfor er han også godt på vej til at vinde titlen som turneringens bedste spiller ved det igangværende EM.
Barcelona har en juvel i hænderne, og det er de ikke i tvivl om. Klubbens ledelse betragter Yamal som helt og aldeles 'urørlig', hvorfor de end ikke vil overveje at tage imod et bud på den unge spanier - heller ikke, selvom det kan sætte en ny verdensrekord.
Ifølge EFE afviste Barcelona et bud på 250 millioner euro (over 1,8 milliarder kroner) forud for EM. Det vides ikke, hvem buddet kom fra, men der er forlydender om, at det kom fra Paris Saint-Germain, der også fik afvist et bud på 200 millioner euro (1,5 milliarder kroner) tidligere på året.
Ironisk nok var det også i en handel mellem PSG og Barcelona, at den nuværende verdensrekord blev sat. Det skete, da Neymar Junior i 2017 skiftede til den franske klub for 222 millioner euro, hvilket svarer til over 1,6 milliarder kroner.
Barcelona kæmper fortsat med store økonomiske problemer, men det betyder ikke, at de er villige til at forhandle om et salg af Yamal. Det kommer under ingen omstændigheder til at ske, skriver Football Espana.
Han er blevet udstyret med en enorm frikøbsklausul på 1 milliard euro, som svarer til godt og vel 7,5 milliarder kroner. Selvom han er et af de mest lovende talenter verden over, er det ikke specielt sandsynligt, at den bliver udløst.