Hansi Flick overrasker: Udtager 15-årigt vidunderbarn til sæsonopstarten

Nyheder
onsdag, 10 juli 2024 kl. 18:21
hansi flick 6
Hansi Flick har overrasket ved at udtage et blot 15-årigt talent til sæsonopstarten, hvor hans mål er at se flere spillere an.
Barcelona begyndte officielt en ny æra i dag, da Hansi Flick startede holdets sæsonopstart på klubbens træningsfaciliteter.
Da flere førsteholdsspillere ikke var tilgængelige, var det forventet, at den tyske træner ville udtage flere unge talenter fra akademiet og reserverne.
Mundo Deportivo skriver, at den tyske træner foretog nogle uventede beslutninger om at udtage unge spillere til sæsonopstarten, heriblandt 15-årige angriber Toni Fernandez.
Den talentfulde unge angriber fra La Masia har for nylig indgået en ny kontrakt med klubben. Mens det var forventet, at han ville få en chance med Barca Atletic, har Flick også besluttet at teste ham med førsteholdet.
Teenageren Guille Fernandez, der er Toni's fætter, deltog også i den første træning efter sommerferien. Midtbanespilleren, som spillede et par kampe for reserveholdet sidste sæson, anses som det næste store talent fra La Masia.
En anden overraskelse er forsvarsspilleren Andres Cuenca. Den 17-årige midterforsvarer har fanget Flicks opmærksomhed, og han ønsker nu at se ham nærmere an. Det får han heldigvis rig mulighed for at gøre det næste stykke tid.
Andre unge spillere fra ungdoms- og reserveholdet, der var til stede, omfattede Marc Casado, Marc Bernal, Mika Faye, Hector Fort, Unai Hernandez, Ander Astralaga, Gerard Martin, Angel Alarcon, Aleix Garrido og Noah Darvich.
Med hensyn til førsteholdsspillerne var der mange, der ikke kunne være til stede, fordi de har været til EM eller Copa America med deres landshold. Både Inigo Martinez, Oriol Romeu, Inaki Pena og Vitor Roque deltog dog i træningen.
Alejandro Balde, Gavi og Frenkie de Jong, som stadig er ved at komme sig over deres skader, var også mødt op. De hjemvendte lejesvende i form af Ansu Fati, Clement Lenglet, Julian Araujo, Alex Valle og Pablo Torre var også til stede.