Tidligere Barcelona-spiller accepterer tilbud: Bliver en del af Hansi Flicks stab

Nyheder
onsdag, 10 juli 2024 kl. 19:23
thiago alcantara
Den tidligere Barcelona-spiller har taget imod et tilbud fra Barcelona, hvor han står til at blive en del af trænerstaben under Hansi Flick.
Efter stor spekulation de seneste dage ser det nu ud til, at Barcelona får endnu en ny tilføjelse til deres trænerstab denne sommer. Flick har været i dialog med en tidligere Barcelona- og La Masia-spillere, som er klar til at vende tilbage til klubben.
Ifølge den spanske avis SPORT har Thiago Alcantara accepteret et tilbud fra Barcelona om at blive en del af Flicks stab. De to har et indgående kendskab til hinanden, da Thiago har spillet under Flick i Bayern München.
Thiago annoncerede for nylig sin pensionering fra fodbold efter at have haft en skadesplaget periode i Liverpool. Den 33-årige tidligere La Masia-spiller har været rygtet tilbage til Barcelona lige siden Flick blev annonceret som træner, eftersom han hele tiden har ønsket at tilføje ham til sin stab.
Flick og Thiago arbejdede sammen i Bayern München, og den nye Barcelona-træner ønskede at få ham til Camp Nou på grund af hans erfaring, hans evne til at tale flydende tysk og spansk samt hans kendskab til både hans metoder og Barca-filosofien.
Thiago besøgte Barcelonas træningsfaciliteter tirsdag for at møde Flick, og han mødte også op onsdag morgen. Efter at have givet grønt lys til tilbuddet, arbejder den 33-årige på, hvordan han kontraktmæssigt kan passe ind. Der har været dialog med både Bojan og Deco i dette henseende.
Den tidligere spiller ved, at der kan opstå udfordringer på kort eller mellemlang sigt. Derfor ønsker han ikke, at hans ankomst skal blive et problem i betragtning af klubbens økonomiske situation.
Der er ikke skrevet under på noget endnu, men det ser ud til, at tingene bevæger sig i den rigtige retning. Af denne grund tyder det også på, at Flick kan regne med den tidligere Barcelona-spiller som en del af sin stab.