Hansi Flick i dialog med Barcelona-legende om trænerrolle

Nyheder
tirsdag, 09 juli 2024 kl. 8:03
hansi flick 6
Barcelona står på tærsklen til en ny æra, da Hansi Flick har erstattet Xavi Hernandez som træner.
Den tidligere Bayern München-træner tilbragte sommeren med at samarbejde med Barcelonas bestyrelse om at evaluere potentielle indkøb og salg. Nu er han ved at være klar til at stå i spidsen for sin første træning i Barcelona, da de tager hul på sæsonopstarten inden længe.
Ifølge den spanske journalist Adria Albets er der igangværende dialog mellem Hansi Flick og Thiago Alcantara om muligheden for, at han kan blive en del af trænerstaben i den catalanske klub.
Thiago har annonceret sin pensionering fra fodbold efter hans kontraktudløb i Liverpool. Den spansk-brasilianske spiller har en fortid på La Masia, hvor han udmærkede sig i en sådan grad, at han fik en plads på førsteholdet.
Få år senere blev han solgt til Bayern München, hvor han formåede at udmærke sig som en af Flicks nøglespillere. Nu er der en mulighed for, at de kan blive genforenet, da Thiagos utrolige intelligens og Flick kendskab til ham gør ham til en potentiel kandidat til en trænerrolle..
Flick er kendt for at tilpasse holdet efter sine præferencer og har helt omstruktureret trænerstaben ved at rekruttere personer, han kender godt. Derfor er Thiagos potentielle ankomst en reel mulighed. Ud over at kende træneren personligt, kender den 33-årige også klubben indgående.
Han kom trods alt igennem akademiet og spillede for Barcelonas førstehold i fire sæsoner frem til 2013, hvor han skiftede til Bayern München.
Dog er intet endnu blevet bekræftet, og det er stadig uvist, om Thiago i det hele taget har interesse i at vende tilbage til fodboldverdenen med det samme. Det kan ikke udelukkes, at han har en plan om at slappe af for en stund, inden han finder ud af, hvad han skal i fremtiden.