Girona vil forhandle med Barcelona om 3 spillere

Nyheder
søndag, 07 juli 2024 kl. 13:07
eric garcia
Girona har et godt øje til tre spillere i Barcelona, som de er klar til at åbne dialog omkring i nærmeste fremtid.
Barcelona står over for et travlt transfervindue, da de forsøger at rette op på sidste sæsons fejl. Mens Barcelona fortsat venter på at kunne vende tilbage til 1:1-reglen i La Liga, forhandler de samtidig med andre klubber.
Forhandlinger med Girona forventes at forekomme hyppigt i den nærmeste fremtid, da de to catalanske hold har mange fælles emner at diskutere.
Ifølge den spanske avis AS vil der især blive talt om spillere, der kan rykke fra Barcelona til Girona, men også den anden vej. I denne forbindelse skulle der især være tre navne på bordet: Oriol Romeu, Eric Garcia og Pau Victor.
Pau Victor, der var topscorer for Barca Atletic i den forgangne sæson, var udlejet fra Girona, som han nu er vendt retur til. Efter Marc Guius skifte til Chelsea mangler Barcelona nu muligheder i den offensive del af banen og er derfor interesseret i at beholde Victor.
Barcelona havde muligheden for at sikre Victor permanent ved at betale 22 millioner kroner, men de aktiverede ikke klausulen før den udløb den 1. april, hvorfor han er vendt tilbage til Gorna. Skulle Barcelona ønske at forlænge Eric Garcias lejeophold på Montilivi, kan Victor indgå i forhandlingerne.
Flick foretrækker, at Garcia bliver i Barcelona, men hans forpligtelse til OL komplicerer planerne for sæsonopstarten. Andre salg i den defensive linje kan styrke Garcias chancer for at vende tilbage til Barcelona, men ellers kan han indgå i en byttehandel med Victor.
Endelig er Oriol Romeu også af interesse for Girona. Romeu, der blev hentet til Barcelona sidste sommer for 22 millioner kroner, har haft svært ved at sikre sig en fast plads på holdet. Girona-træner Michel har udtrykt interesse i at hente ham tilbage, da han tidligere havde en vigtig rolle for klubben.
Barcelona er ivrige efter at skille sig af med Romeu efter en middelmådig sæson, og midtbanespilleren kan derfor også ende med at indgå i en byttehandel med Victor.