Raphinha laver sjov med Endrick for bizart valg af Bellingham over Barcelona-legende

Nyheder
lørdag, 10 august 2024 kl. 17:14
raphinha 4
Raphinha har lavet sjov med Endrick, der har valgt Jude Bellingham over en sand FC Barcelona-legende.
Når det kommer til fodboldspiller, vil der altid være præferencer indblandet. Det ses blandt andet i den evige debat om, hvorvidt Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo er den bedste spiller nogensinde.
Sommetider blander andre spillere sig også i debatten, hvilket som regel sker i forbindelse med interviews. Dette var netop, hvad der for nylig skete i en Q&A-session med Endrick.
Raphinha laver sjov med Endrick
Real Madrid-talentet Endrick er blevet udsat for drilleri fra Raphinha, fordi han i en nylig Q&A-session meget overraskende valgte Jude Bellingham over en Barcelona-legende.
For at gøre det endnu værre, så var det endda hans egen landsmand, han fravalgte. Ifølge Tribuna pegede han nemlig på, at Bellingham er en bedre spiller end Neymar.
Det fik Raphinha til at reagere med en lang række grine-emojis. Dermed har han sluttet sig til Thiago Silva, som også har gjort nar af, at Endrick har valgte den unge englænder over Neymar.
Generelt er det naturligvis ikke faldet i specielt god jord i Brasilien, at den 18-årige Madrid-spiller har fravalgt den brasilianske legende til fordel for Bellingham.
En legende i Barcelona
Neymar, der spillede for Barcelona fra 2013 til 2017, dannede en historisk trio med Luis Suarez og Lionel Messi. Han er stadig højt respekteret af mange, herunder Barcelonas nye talenter.
Raphinhas drilleri af Endrick antyder, at han - ligesom mange andre - fandt den unge spillers kommentarer respektløse over for Neymars status et sandt ikon.
Men i sidste ende er det naturligvis helt op til Endrick, hvem han har lyst til at pege på. Der bør dog ikke herske tvivl om, at det er de færreste, der vil erklære sig enige med den unge brasilianer i dette.