Officielt: FC Barcelona henter Pau Victor i Girona

Nyheder
torsdag, 25 juli 2024 kl. 10:15
pau victor
FC Barcelona har denne sommer arbejdet på at hente Pau Victor i Girona, og de to klubber er nu nået til enighed.
De helt store indkøb har ladet vente på sig i FC Barcelona. Det skyldes i høj grad, at de har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Blandt andet venter de fortsat på at vende tilbage til 1:1-reglen.
Alligevel er der forhandlinger med både Nico Williams og Dani Olmo, der er deres to primære transfermål denne sommer. Men aftalerne til de to spanske stjerner er ikke det eneste, der er blevet arbejdet på.
Sportsdirektør Deco og co. har også arbejdet på at indgå en aftale med Girona om angriberen Pau Victor. En sådan aftale er de nu nået til enighed om, hvorfor klubben kan bekræfte, at han bliver i Barcelona de næste fem år.
Victor var topscorer for Barca Atletic i sidste sæson, hvor han generelt formåede at imponere under Rafa Marquez. På trods af dette, undlod Barcelona at udnytte en købsoption i hans kontrakt, men har nu bekræftet, at han fortsætter i klubben indtil 2029.
"FC Barcelona og Girona FC er nået til enighed om, at Pau Victor forbliver hos førstnævnte indtil 30. juni 2029," skriver klubben i en erklæring.
Barcelona har ikke selv meldt noget ud om, hvad de har betalt for at købe Victor fri. Flere spanske medier rapporterer dog, at prisen lyder på 2,5 millioner euro, hvilket svarer til 18,5 millioner kroner. Det er omtrent 3,7 millioner kroner mindre end den aftale købsoption.
Da han ikke blot har vist lovende takter, men også har fået en aftale frem til 2029, forventes han at være en del af turen til USA. Formår han at imponere Hansi Flick, er det ikke udelukket, at han kan få en mere permanent plads på førsteholdet i den kommende sæson.